To 17.06.2021

Westend Indiansin jalkapallo- ja monilajitoimintaan vahvistusta uuden harrastevalmennuspäällikön muodossa!

Uutena tekijänä kasvavaan Heimoon liittyy Aleksi Huuskola, jonka vastuualueella on jalkapallo- ja monilajitoiminta.

Westend Indians tunnetaan erityisesti salibandysta, mutta monipuolisella liikunnalla on ollut merkittävä osuus niin Heimon historiassa kuin myös tulevaisuudessa.

Yhteisö on viime vuosina kasvanut hiljalleen mm. jalkapallo- ja monilajiharrastamisen osalta ja uuden Westend Tribe Parkin olosuhteiden myötä harrastetarjonta kasvaa entisestään.

Tätä kehitystä edistämään, Heimoon liittyy uutena vahvistuksena Aleksi Huuskola.

Millainen ja millaisella taustalla varustettu ihminen on liittynyt osaksi Heimoa?

– Heimo saa minusta määrätietoisesti seuran jalkapallotoimintaa kehittävän liikunnan osaajan. Koulutukseltani olen yo-liikuntaneuvoja ja olen toiminut monipuolisesti erilaisissa liikunta- ja opetusalan tehtävissä, kuvailee itseään Westend Indiansin uusi harrastevalmennuspäällikkö Aleksi Huuskola.

Milloin aloitat hommissa ja millainen työnkuva sinulla on?

– Hommat Heimon jalkapallo- ja monilajipuolen (harraste)valmennuspäällikkönä alkavat elokuussa. Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti valmennusta, toiminnan kehittämistä sekä koordinointia.

Mikä on sinulle tärkeintä valmentamisessa?

– Valmentamisessa tärkeintä on hyvä ja luottamuksellinen vuorovaikutus valmentajan ja valmennettavien välillä. Hyvä valmentaja osaa nostaa esille pelaajan vahvuuksia ja kohtelee kaikkia tasapuolisesti omina yksilöinään. Lisäksi tärkeää on luoda joukkueeseen iloinen ja yhtenäinen ilmapiiri, avaa Huuskola omaa ajatusmaailmaansa valmentamisesta.

Mitä asioita sinun vetämissäsi harjoituksissa tullaan erityisesti näkemään?

– Lapsille on luvassa suunnitelmallisia ja motivoivia harjoituksia hauskanpitoa unohtamatta!

Tervetuloa Heimoon, Aleksi!

Jalkapalloryhmiin pääset tutustumaan täältä!