Vanhemmat uutiset

Ke 31.03.2021

REKRY: Viestintäpäällikkö

Vuonna 1992 perustettu Westend Indians on yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja yksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. Seuran keltamustissa väreissä liikkuu viikoittain noin 1500 Heimolaista 125 joukkueessa ja harrasteryhmässä. Miesten edustusjoukkue pelaa F-liigassa ja seuralle on myönnetty Tähtiseura-tunnustus laadukkaasta seuratyöstä. Toimistomme sijaitsee Espoon Otaniemen Otahallilla.

Lue koko juttu

Ma 15.03.2021

Heimon kaudelle dramaattinen päätös – "Hattua pitää nostaa joukkueelle esityksestä näistä lähtökohdista"

Westend Indians kykeni lopulta vain haastamaan uskottavasti paikallisvastustajansa Oilersin F-liigan puolivälierissä. Loukkaantumisten runtelema joukkue saatiin paikattua säälliseen iskuun kevään ratkaisupeleihin, mutta takamatkaa oli sittenkin liikaa.

Lue koko juttu

Pe 12.03.2021

Westend Indiansin kannanotto F-liigan kurinpidollisiin päätöksiin ja järjestelmään

Seuraavalla kannanotolla ja esimerkeillä Westend Indians kyseenalaistaa F-liigan kurinpidon päähän kohdistuneiden kontaktitapausten päätöslinjaukset ja järjestelmän toiminnan sekä vaatii muutoksia.

Lue koko juttu

To 11.03.2021

Heimo selvitti ottelupallon tiivistunnelmaisessa paikallispelissä – "Jos joskus vähän kuohahtaakin, osataan ottaa hetken happea ja keskittyä olennaiseen"

Westend Indians ei anna periksi. Selkä seinää vasten F-liigan neljänteen puolivälieräotteluun lähtenyt Heimo otti komean 5–3-voiton paikallisvastustaja Oilersista. Otahallissa pelatussa kamppailussa pudotuspelitunnelma alkoi olla käsin kosketeltava, mikä ennustaa perjantain seuraavaasta kohtaamisesta jännitteistä ja jännittävää.

Lue koko juttu

Ti 09.03.2021

Kolmaskin puolivälierä päättyi Heimon täpärään tappioon – "Voimme vaikuttaa vain tulevaisuuteen"

Westend Indians koki maanantaina jo kolmannen kerran peräkkäin sen faktan, että huipputason salibandy on pienten marginaalien peli. Heimo johti kolmatta puolivälierää Oilersia vastaan suurimman osan peliajasta, mutta naapuriseura hilautui aina rinnalle.

Lue koko juttu
Sivu 1 / 259 seuraava »