Vanhemmat uutiset

Ma 03.12.2018

Westend Indians Espoo Iceheartsin kummiksi

Westend Indians & Espoon huippu-urheiluseurat ryhtyivät Espoo Iceheartsin kummeiksi. Yhteistyön avaus tapahtui Susijengin Suomi-Venäjä ottelussa Metro-Areenalla 30.11. Kummiseurat sitoutuivat monipuoliseen yhteistyöhön Espoo Iceheartsin kuuden ryhmän kanssa. Icehearts auttaa syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria.

Lue koko juttu

Pe 16.11.2018

Edustusjoukkue sarjatauolle opettelemaan johtoasemapelaamista

Heimon miesten edustusjoukkueen synkkä marraskuu sai jatkoa perjantaina, kun EräViikingit kävi noukkimassa pisteet Otahallista. Toisessa erässä jo 5–2-johdossa käynyt Indians pelasi heikon kolmannen erän ja hävisi 5–7.

Lue koko juttu

To 15.11.2018

Alkukauden tilastokatsaus: Kainulainen ja Astala matkalla yli 40 pisteen kauteen

Westend Indians on pelannut 11 ottelua tämän kauden runkosarjasta eli urakka ei ole vielä aivan puolivälissäkään. Noihin otteluihin on mahtunut paljon onnistumisia, ja onpa muutama virstanpylväskin jo saavutettu. Tilastokatsauksesta selviää myös se, että edustusjoukkueen uudet pelaajat ovat vastanneet hyvin huutoon.

Lue koko juttu

La 10.11.2018

Welhot taikoi kolme pistettä haluttomalta Heimolta

Marraskuinen kahden kotiottelun viikonloppu kääntyi miesten edustusjoukkueen kannalta tuloksellisesti synkäksi. Kuudesta tarjolla olleesta sarjapisteestä plakkariin jäi vain yksi. Lauantaina Indians ei löytänyt tarpeeksi kovaa maalinälkää ja hävisi kuopiolaiselle SB Welhoille 3–4.

Lue koko juttu

Pe 09.11.2018

Heimolta ja Happeelta hurlumheitä koko rahalla

Järki pallollisena ja tunne puolustamisessa oli Heimon ohjenuorina, kun edustusjoukkue kohtasi Jyväskylän Happeen Otahallin Tiipiissä perjantai-iltana. Aluksi kaikki näyttikin menevän suunnitelmien mukaan, kun Heimo johti kolmeen otteeseen neljällä maalilla. Happee kuitenkin hyödynsi kotijoukkueen heikon toisen erän ja vei lopulta kaksi pistettä. Indians nöyrtyi jatkoajalla 8–9.

Lue koko juttu
Sivu 1 / 218 seuraava »