Vanhemmat uutiset

Su 17.03.2019

Heimo kaatui mokkasiinit jalassa Tampereella – Classic jatkaa välieriin niukalla voitolla

Westend Indians nousi lauantai-iltana kolmen maalin takaa tasoihin ja tekipä sen vieläpä kahdesti. Classicin ajassa 58.13 tekemään voittomaaliin se ei kuitenkaan enää ehtinyt vastaamaan. Maailman paras seurajoukkue voitti 7–6 ja jatkaa välieriin otteluvoitoin 4–1.

Lue koko juttu

To 14.03.2019

Heimolainen – Tämän upean salibandyottelun missasit, jos et ollut Tiipiillä torstaina

Westend Indians otti torstaina upean 7–6-jatkoaikavoiton maailman parhaasta seurajoukkueesta Classicista Salibandyliigan neljännessä puolivälieräottelussa. Tiipiin kotiyleisö sai nähdä veitsi kurkulla taistelleen ryhmän, joka onnistui viimein pelaamaan omalla tasollaan ensiminuuteista lähtien. Inkkareista hurjimmassa vireessä oli Aaro Astala, jonka hulppeissa tehoissa 4+1 oli mukana myös herkällä kädellä viimeistelty voittomaali.

Lue koko juttu

Ke 13.03.2019

Heimolta ulospuhallus Tampereella – Torstaina kaikki peliin kotihallissa

Westend Indians ei kyennyt haastamaan Classicia puolivälieräsarjan kolmannessa ottelussa yhtä hyvin kuin aiemmissa kamppailuissa. Tälläkin kertaa espoolaiset jäivät heti alussa alakynteen, mikä vei tuulen purjeista, eikä tuiki tarpeellista uskoa omaan tekemiseen enää piisannut riittävästi . Classicin voittolukemat kirjattiin 10–2.

Lue koko juttu

Su 10.03.2019

Hankala alku jätti Heimon tekemättömään paikkaan Otahallissa

Westend Indians ei pystynyt horjuttamaan Salibandyliigan ylivoimaista mestaruussuosikkia Classicia toisessakaan puolivälieräottelussa. Tiipiin kotiyleisön näki taistelevan Indians-ryhmän, joka ei missään vaiheessa toipunut huonosta alusta. Pienetkin kirimahdollisuudet eliminoi vastustajan maalivahti, ja Otahallin taululle jäivät loppulukemat 3–10.

Lue koko juttu

Pe 08.03.2019

Heimolla yritys hyvä kymmenen Tampereen pudotuspeliavauksessa

Westend Indiansin vaativa puolivälieräurakka alkoi perjantaina Tampereella lupauksia herättävästi. Vaikka ylivoimainen mestarisuosikki Classic voitti näennäisen selvin lukemin 10–5, oli Heimon esityksessä paljon hyvää. Se oli kolmannen erän alkupuolella vain maalin perässä ja pystyy varmasti parantamaan toiseen otteluun. Varsinkin kun Otahallissa sitä tukee sunnuntaina runsaslukuinen espoolaisyleisö.

Lue koko juttu
Sivu 1 / 226 seuraava »