Vanhemmat uutiset

To 07.04.2022

Etsimme juniorivalmennuspäällikköä

Westend Indians ry, tuttavallisemmin Heimo, on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Vahvaa juniorityötä tekevä Tähtiseura on kasvanut nopealla vauhdilla yhdeksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja Espoon suurimmista urheiluseuroista. Toimistomme sijaitsee Espoon Otaniemen Otahallilla.

Lue koko juttu

Ke 30.03.2022

Nyt on tarjolla rentoa matalan kynnyksen ulkoliikuntaa ja hauskoja pihapelejä niin lapsille kuin aikuisille Westendissä kesällä 2022!

Heimossa liikutaan ympäri vuoden ja ilmoittautuminen kesän ryhmiin on käynnissä. Kesän aikana Westend Tribe Parkilla on tarjolla mm. jalkapalloa sekä monilajiliikuntaa kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille.

Lue koko juttu

Ti 29.03.2022

Heimon kausi on ohi, Oilers jatkaa välieriin – "Meillä oli saumat voittoon joka pelissä"

Westend Indiansin salibandykausi F-liigassa päättyi maanantaina, kun se hävisi Oilersille viidennessä puolivälierässä. Heimon poissaolot jatkuivat lähes entiseen malliin, joskin Otto Lehkosuo palasi pelille.

Lue koko juttu

Pe 25.03.2022

Heimon uljas taistelu päättyi kunniakkaaseen tappioon – "Oli hienoa kipparoida tuota joukkuetta"

Westend Indiansin rivit olivat toden teolla harventuneet tiistaista, kun Otahallissa pelattiin perjantaina Espoon derbysarjan neljäs puolivälieräottelu.

Lue koko juttu

Ke 23.03.2022

Heimon upea taistelu huipentui Koskisen voittomaaliin – "Puhalsimme hienosti yhteen hiileen"

Westend Indians näytti tiistaina todellista luonnetta F-liigan kolmannessa puolivälierässä tiistaina. Ilman Aaro Astalaa ja Valtteri Kainulaista pelannut Heimo pelasi muun muassa seitsemän minuuttia alivoimaa Oilersin tehokkaaksi tiedettyä huippuviisikkoa vastaan.

Lue koko juttu
Sivu 1 / 271 seuraava »