Vanhemmat uutiset

La 30.09.2023

Heimolle Espoon herruus kauden ensimmäisessä derbyssä – "Suurella sydämellä kairattiin voitto"

Westend Indians ja Esport Oilers kohtasivat perjantaina kauden ensimmäisessä Espoon derbyssä.

Lue koko juttu

Ti 26.09.2023

Heimon työnäyte Turussa jäi viimeistelyä vaille  – "Teroitetaan jatkossa, että laitetaan sitä bolaa häkkiin"

Westend Indians lähti hakemaan revanssia viime kauden puolivälieristä, kun se matkasi Turkuun hallitsevan mestarin TPS:n vieraaksi. Olisi liioittelua sanoa, että Heimosta putkahti maanantaikappale avauserään, mutta kovin ehjään suoritukseen se ei siinä nyt pystynyt.

Lue koko juttu

La 23.09.2023

Heimo hukkasi selvän johdon, mutta raapi voiton rankkareilla kotiavauksessa – "Kolme pinnaa oli otettavissa"

Westend Indiansin F-liigakauden kotiavaus oli sangen kahtiajakoinen Otahallin Tiipiissä perjantai-iltana. Loistavan avauserän pelannut Heimo meni toisen 20-minuuttisen alussa jo 4–0-johtoon vierailevaa SPV:tä vastaan, mutta sinnikäs vastustaja hivuttautui rinnalle ja meni jopa ohi kolmannessa erässä.

Lue koko juttu

To 21.09.2023

Remes ja Kirvesniemi valmiita täysosumakauteen ja perjantain kotiavaukseen – "Jos heittämään oppisi, niin se olisi valtaisan hyvä juttu"

Upealla vierasvoitolla kautensa aloittanut Westend Indians lähtee hyvällä itseluottamuksella Tiipiin kotiyleisön eteen perjantaina. Classicin kepittäminen murskalukemin Bläk Boksissa luo herkullisen ennakkoasetelman kotiavaukseen, jossa vastaan juoksee SPV.

Lue koko juttu

Su 17.09.2023

Heimo avasi kautensa murskavoitolla Classicista – "Pelattiin hieno matsi, ja se pitää uskaltaa sanoa ääneen"

Westend Indians aloitti lauantaina urakkansa F-liigassa kaudella 2023–24 ja millä tavalla! Viime vuosien menestysdynastia ja tuore Supercupin mestari Classic joutui tyrmätyksi kotikentällään Bläk Boksissa murskalukemin 2–9.

Lue koko juttu
Sivu 1 / 295 seuraava »