Vanhemmat uutiset

Ma 08.04.2024

Heimo teki sen taas, Oilers kukistui toistamiseen Metrolla – "Tämä joukkue ei luovuta missään tilanteessa"

Westend Indians ja Esport Oilers eivät kauan ehtineet huilata, kun asettuivat taas vastatusten Metro-areenalla sunnuntai-iltana. Vajaata vuorokautta aiemmin Heimo oli kääntänyt samassa paikassa nimiinsä neljännen välierän ja jatkanut näin Espoon derbyjen sarjaa.

Lue koko juttu

La 06.04.2024

Heimon henki käänsi  hurjan välierän viime hetkellä Metrolla – "Katsoin mihin pallon laitan, onneksi upposi"

Lauantaina sellainen oli viimein käsillä. F-liigan Espoon derby jäähallissa, tarkemmin sanottuna Metro-areenalla ja nimenomaan pudotuspeleissä.

Lue koko juttu

To 04.04.2024

Oilers ratkaisi taas tehohetkellään, Heimo lataa kaikkensa lauantain jäähalliderbyyn – "Luottoa omaan tekemiseen piisaa"

Westend Indians oli keskiviikkona melkeinpä pakkovoiton edessä, kun se kohtasi Tapiolan urheiluhallilla Esport Oilersin F-liigan kolmannessa välierässä.

Lue koko juttu

Ti 02.04.2024

Lite bättre ei enää riitä Heimolle, Oilers voitti Otahallissa – "Ihan pikkujutuistahan se lähtee"

Pääsiäisen pyhät huipentuivat maanantaina Otahallin Tiipiillä, kun Westend Indians ja Esport Oilers kohtasivat F-liigan toisessa välieräottelussa.

Lue koko juttu

Su 31.03.2024

Espoon välieräjännäri täyttää Tiipiin pääsiäismaanantaina – "Voitetaan kaksinkamppailut ja irtopallot ekasta vihellyksestä lähtien"

Westend Indians pelaa pääsiäismaanantaina miesten liigan välieriä Tiipiissä ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2018. Tuolloin se esiintyi Otahallissa kahdesti tulevaa mestaria Classicia vastaan.

Lue koko juttu
Sivu 1 / 310 seuraava »