Vanhemmat uutiset

Su 10.03.2019

Hankala alku jätti Heimon tekemättömään paikkaan Otahallissa

Westend Indians ei pystynyt horjuttamaan Salibandyliigan ylivoimaista mestaruussuosikkia Classicia toisessakaan puolivälieräottelussa. Tiipiin kotiyleisön näki taistelevan Indians-ryhmän, joka ei missään vaiheessa toipunut huonosta alusta. Pienetkin kirimahdollisuudet eliminoi vastustajan maalivahti, ja Otahallin taululle jäivät loppulukemat 3–10.

Lue koko juttu

Pe 08.03.2019

Heimolla yritys hyvä kymmenen Tampereen pudotuspeliavauksessa

Westend Indiansin vaativa puolivälieräurakka alkoi perjantaina Tampereella lupauksia herättävästi. Vaikka ylivoimainen mestarisuosikki Classic voitti näennäisen selvin lukemin 10–5, oli Heimon esityksessä paljon hyvää. Se oli kolmannen erän alkupuolella vain maalin perässä ja pystyy varmasti parantamaan toiseen otteluun. Varsinkin kun Otahallissa sitä tukee sunnuntaina runsaslukuinen espoolaisyleisö.

Lue koko juttu

To 07.03.2019

Tiipiin yleisökeskiarvo nousi ensimmäistä kertaa yli 500 katsojan

Heimo kiinnostaa. Heimon pelejä kävi päättyneellä runkosarjakaudella 2018–19 katsomassa keskimäärin 538 ihmistä. Määrä on uusi komea ennätys, mikäli viime kauden lukemista poistetaan jäähalliderby. Tiipiissä ei ole aiemmin päästy puolen tuhannen keskiarvoon, mutta nyt tuo virstanpylväs siis ylittyi.

Lue koko juttu

Ke 06.03.2019

Ärsytetty Heimo sysää lumipallon vyörymään – "Olemme valmiimpia kuin koskaan haastamaan Classicin"

Salibandyliigan puolivälieräparien valintatilaisuus ei edennyt maanantaina aivan siihen malliin kuin Heimossa toivottiin. Hienon voittoputken ja loppukirin myötä runkosarjan seitsemänneksi noussut Indians saa pudotuspeleissä vastaansa Classicin, hallitsevan mestarin ja runkosarjan ylivoimaisen ykkösen. Aiempina vuosina tamperelaiset ovat pitäneet periaatteellista linjaa ja valinneet puolivälierävastustajakseen "urheilullisin" perustein runkosarjan kahdeksannen. Päävalmentaja Mikko Laurikaisen mukaan joukkue tekee kaikkensa osoittaakseen, että Classic teki siinä valtavan virheen.

Lue koko juttu

Su 03.03.2019

Tervetuloa takaisin kotiin Santeri Toropainen

Westend Indiansin edustusjoukkue sai pudotuspelien alla mieluisan ensi kautta koskevan uutisen. Joukkueen monivuotinen luottopelaaja Santeri Toropainen palaa sovitusti Heimoon ensi kaudeksi Sveitsissä vietetyn vuoden jälkeen.

Lue koko juttu
Sivu 1 / 225 seuraava »