Vanhemmat uutiset

Ke 09.01.2019

Heimolaiset: Otahallin keltamusta ääni kuuluu Jani Nordmanille

Salibandyn äänimaailma on lajin ystäville hyvin tuttu: Pelikenkien rapina mattoa vasten, viuhuvat rannelaukaukset ja tuomarin terävät vihellykset ja ehkäpä jotkin huutelut katsomosta. Heimon edustusjoukkueen tapauksessa listaan pitää ehdottomasti liittää myös Jani Nordmanin kuulutukset, joista on kymmenessä vuodessa muotoutunut tärkeä osa viihdyttävää ottelutapahtumaa. Inkkareiden keltamusta ääni palkittiin ansaitusti joulukuun derbyssä pitkästä urastaan seurassa.

Lue koko juttu

Ma 31.12.2019

Heimo ei saanut revanssia Raholasta, ensi vuonna uudet kujeet

Westend Indians päätti vuoden 2018 sunnuntai-iltana niukkaan tappioon Tampereen Raholassa. Isäntäjoukkue Nokian KrP nipisti Salibandyliigan kamppailusta kolme pistettä samoilla 5–4-lukemilla, joilla se kaatoi Heimon pronssiottelussa huhtikuussa.

Lue koko juttu

Su 30.12.2018

Illalla selviää, jääkö Heimo voitolle kalenterivuonna 2018

Westend Indiansin miesten edustusjoukkue pelaa sunnuntai-iltana vuoden 2018 viimeisen ottelunsa. Päättyvä vuosi oli seuralle historiallinen, sillä Heimo pelasi ensimmäistä kertaa Salibandyliigan mitaleista. Sattuvasti illan kamppailu pelataan Raholassa, jossa kotijoukkue Nokian KrP oli huhtikuussa niukasti parempi ja vei pronssit.

Lue koko juttu

La 22.12.2018

Heimo Espoon herrana joulun viettoon

Westend Indians sai perjantai-iltana herkkuja mahan täydeltä, vaikka ei ollut vielä edes joulu. Maistuvin anti Espoon derbystä oli kaksi sarjapistettä, jotka irtosivat rangaistuslaukauskilpailun jälkeen 7–6 voitolla Esport Oilersista. Samalla katkesi marras- ja joulukuuta synkentänyt tappioputki. Päälle päätteeksi Espoon herruus pysyy tiukasti keltamustalla Heimolla.

Lue koko juttu

Ke 19.12.2018

Kainulainen: "Meidän on muistettava, mitä voittaminen vaatii"

Westend Indiansin kapteeni Valtteri Kainulainen uskoo vankasti siihen, että edustusjoukkueen matalalento päätyy perjantain derbyssä. Hän tiedostaa hyvin, että pelaajien on itse otettava vastuu kurssin kääntämisestä, sillä valmennuksen keinot ovat siihen lopulta sangen rajalliset.

Lue koko juttu
Sivu 1 / 220 seuraava »