Vanhemmat uutiset

To 15.09.2022

Heimo lähtee uuteen F-liigakauteen mielenkiintoisella poppoolla – Harjoituksissa on kiristetty ruuvia

Perjantaina se taas starttaa Westend Indiansin edustusjoukkueen osalta. Kyse ei ole osallistumisesta Vain elämää -musiikkiohjelmaan tai muuttamisesta BB-taloon, vaan salibandyn F-liigasta, johon Heimo lähtee erittäin mielenkiintoisella uudistuneella joukkueella.

Lue koko juttu

Ke 24.08.2022

Heimo <3 tyttösalibandy

Heimon salibandytarjonta on ottanut isoja askeleita eteenpäin. Viime keväänä käynnistetyt tyttöjoukkueet ovat startanneet vauhdikkaasti ja kasvavat hyvää vauhtia! Joukkueet tarjoavat mahdollisuuden harrastamiseen sekä kokeneemmille pelureille että täysin uusille tulevaisuuden tähdille.

Lue koko juttu

To 18.08.2022

Heimon jalkapallo jatkuu taas kesätauon jälkeen!

Heimon jalkapalloilijat palaavat kesälaitumilta Westend Tribe Parkille harjoittelemaan. Reilu vuosi sitten käynnistetty jalkapallotoiminta on ottanut tuulta alleen ja pelaajamäärä lisääntyy jatkuvasti. Mukana on jo reilusti yli toista sataa futisharrastajaa. Kasvun on mahdollistanut erityisesti hyvät harjoitteluolosuhteet sekä Heimon matala kynnys aloittaa jalkapalloharrastus.

Lue koko juttu

Ti 16.08.2022

AIKUISTEN JA LASTEN MONILAJILIIKUNTA

Heimo haluaa liikuttaa aikuisia sekä lapsia monipuolisesti! Kesällä toimineissa monilajiryhmissä meininki on ollut hyvä ja syksyn ryhmissä on jo hyvä porukka kasassa, mutta vielä mahtuu mukaan!

Lue koko juttu

Ti 09.08.2022

LIITY MUKAAN HEIMOON!

"Heimoon" kuuluu kaikkiaan noin 120 joukkuetta ja harrasteryhmää, joiden keltamustissa väreissä liikkuu noin 1500 Heimolaista. Tarjonnasta löytyy kaiken tasoisia joukkueita ja harrasteryhmiä kaiken ikäisille miehille, naisille, pojille ja tytöille. Seuran lajitarjonnasta löytyy salibandy, jalkapallo ja monilajiryhmiä ympäri Espoota.

Lue koko juttu
Sivu 1 / 273 seuraava »