Ma 12.08.2013

vko 32 - treenailua ja pari treenimatsia

Taas on yksi viikko takana ja ollaan enää kahden viikon päässä SM-karsinnoista. Viikko meni tiiviin treenailun parissa ja joukkoon mahtui myös kaksi treenimatsia vs GrIFK ja Rangers.

B - Pojat Edustus

Maanantaina Rusalla lajitreeni, tiistaina sama setti Otahallilla ja keskiviikkona sitten treenipeli Grania vastaan Ratiopharm Areenalla. Ei mitään syväanalyysiä matsista kuin että jo alkulämppärissä näkyi kundien tekemisessä löysähkö olo ja niinhän siinä kävi, että fiilis pysyi myös koko matsin. Toki voitto 5-2 (1-0,2-1,2-1), mutta sillähän nyt ei mitään väliä ole vaan tärkeämpää valmennukselle oli taas nähdä mitä hyvää ja huonoa numeroiden takaa löytyy. Maalareina Sorkko, Mustakallio, Juuranto, Jaatela ja Peltonen. Matsi unholaan ja torstaina Kotitiipiissä treeneissä oli jo tekemisen meininkiä. Pe-la vapaata ja tänään sunnuntaina sitten viikon toinen treenipeli vs Rangers.

Indians - Rangers 5 - 7 (3-2,2-3,0-2)

Kirkkonummen pojilla on ainakin tulosten mukaan treenikausi mennyt putkeen. Ei taida olla vielä tappioita plakkarissa? Inkkareilla sen sijaan muutama tappio alkuun, mutta sitten pari voittoa (TPS,Grani). Keskiviikkoon verrattuna alkulämmöt olivat ihan eri planeetalta. Sen vaan näkee kaikesta pallollisesta tekemisestä mitä on tiedossa. Vedot olivat teräviä ja suurin osa napsahti jopa maalipuiden väliin joko Vesan näppeihin tai ehkä jokunen jopa verkon perukoille asti. Ensimmäinen erä oli ehdottomasti kauden alun parasta tekemistä. Tikkumiehen epävirallisen kirjanpidon mukaan vedot Inkkareille 9-6. Huomionarvoista tässä erässä myös peittopelin onnistuminen. Toki menivät tasoihin 5-5, mutta tämä on viime aikoina ollut vähän hakusessa Inkkari-leirissä ja nyt siihen saatiin parannusta ihan mukavasti. 1-0 johdon naputti Westeren sr maalin edustalta Helasterän syötöstä. Rangers jäähyili seuraavaksi pariin otteeseen ja jälkimmäisellä istunnolla tehtiin kaunis YV-maali a´la Harjula (Johansson). Heti perään kaveri kaventaa maalin edestä 2-1, mutta veljesparin nuoremman eli Westeren jr:n vuoro kantata lukemiksi 3-1, syöttöpiste Lehkosuolle. Rangers kaventaa taas vähän halvasti maalin edestä ihan vapaasti kavennuksen 3-2. 19.58 taas vieraspeluri boksiin ja Vesa pois maalilta. Terävä vaparikuvio Johanssonin lapaan, mutta Rangers-mokke torjuu. Tästä erätauolle.

Ihan ei toiseen erään saatu pidettyä samaa sykettä vaan pelin ote siirtyi hitusen verran Rangersille. Vedot vielä Inkkareille 8-7, mutta erätappiohan siitä kuitenkin tuli. Kummallekin joukkueelle siunaantui YV-peluutakin, mutta kaikki maalit tehtiin kuitenkin tasakentällisin. Ensin 4-2 lukemat Juuranto (Johansson), Rangers kaventaa kunnes tulee pelin ehdoton helmi. Harjula saa puolustuspäässä passin Väyryseltä ja päättää ottaa ohjat omiin käsiin. Terävällä juoksujalalla pari karvaajaa jää lähtötelineisiin ja kun vielä yksi pakkikin rullataan mutkalle niin ollaankin yhtäkkiä Rangers-maalin edessä ja siitä 5-3, ansaittu syöttöpiste Väyryselle:)  Turhaan ei valmennus hehkuttanut Harjulan peliä matsin jälkeen. Ei vain tämän suorituksen takia vaan muutenkin Tume tekee juuri niitä oikeita ratkaisuja millä suojellaan pääasiassa omaa päätä, mutta tarvittaessa isketään mukaan hyökkäyksiin. Rangers ei tästä kuitenkaan häkeltynyt vaan iskevät parilla maalilla lukemiksi 5-5. Istuvat vielä erän loppuun pari kakkostakin, mutta Inkkari-YV ei saa aikaan mitään mainittavaa. Erätauolle siis.

Kolmas erä olikin melkoista sekamelskaa. Vedot vieraille 4-6 ja kun Inkkarit rupesivat vuorostaan istumaan boksissa niin erä hävittiin. Mahtui mukaan toki Vesan upea rankkaritorjunta alakulmasta, mutta loppulukemat vieraille 5-7. Kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvä esitys kummaltakin joukkueelta ja vaikka peliaikaa mentiin tehokkaana 3 x 20min niin katsomossa saatiin nauttia vauhdikkaasta viihteestä loppuun asti. Rangersin kundeille tsemppiä Manseen SM-karsintoihin! Inkkareilla tulevalla viikolla treenailun ohessa torstaina matsi vs VSS ja lauantaina matkataan Riksuun mittaamaan RSS Panthersin nykykunto.

Valmennuksesta on Sepän vuoro heittää kommentit pelistä eetteriin:

- Peli oli joukkueelle erittäin antoisa. Saimme harjoiteltua omaa pelitapaamme laadukasta vastustajaa vastaan. Varsinkin ekan erän pelaaminen miellytti valmennusta. Palloton pelaaminen oli paikka paikoin jo toivotulla tasolla. Pelistä jäi positiivinen maku ja saimme arvokasta tietoa jatkoa ajatellen.