La 07.09.2013

Viimeinen harjoitusottelu toi 9-7 voiton

Westend Indians kohtasi syksyn viimeisessä harjoitusottelussa Loviisan Torin. Liiganousijan viimeistelyä oli saapunut katsomaan lähes 100 henkeä Tapiolan urheiluhallille. Elokuussa Indians hävisi Loviisan Torille niukasti 3-2, mutta otti revanssin lauantaina Tapiolassa lukemin 9-7.

Ottelu alkoi maalien valossa vauhdikkaasti, kun ensimmäisen vitosen kohdalla tulostaululla komeili Indiansin 2-1-johtolukemat. Ottelun puolivälissä Indians johti neljällä maalilla, 6-2 ja viimeiseen erään lähdettiin lukemissa 6-3. Vierasjoukkue vei viimeisen erän 3-4, mutta Indians koko ottelun kahden maalin erolla 9-7.

Indians-valmennuksen katse kiinnittyi heti päästettyjen maalien määrään, kun kauden alku lähestyy kovaa vauhtia.

- Seitsemän päästettyä maalia on ihan liikaa näissä karkeloissa. Meidän täytyy kiinnittää vielä enemmän huomiota puolustuspelaamiseen, analysoi Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen ottelun jälkeen.

Viimeistelyynkin jäi parannettavaa, vaikka Indians osui yhdeksän kertaa punaisten väliin.

- Voidaan olla tyytyväisiä yhdeksään tehtyyn maaliin, mutta edelleen tuhlattiin myös älytön määrä loistavia maalipaikkoja. Kuvastaa hyvin meidän tasoa maalitekotaidossa, kun pitäisi kuljettaa tyhjään maaliin, kuljetetaan pallo tolppaan.

Miesten Salibandyliiga starttaa perjantaina 20.9., kun Indians kohtaa Tapanilan Erän Pasilan urheiluhallissa. Sitä ennen joukkueen on vielä treenattava lisää maalintekoa ja tiivistettävä puolustusta. Voitto kenraalista oli kuitenkin tärkeä.

- Henkisesti tärkeää, että voitettiin, kun alla oli kolme Ruotsin tappiopeliä, summasi Laurikainen lopuksi.


// Sofia Rancken