Ti 17.09.2013

Tribalista vauhtia Mestareiden Cupiin

Viime viikonloppu meni joukkueelta Tribal Cupin pyörteissä. Tarkoitus oli saada hyvää turnaustyyppistä valmistautumista kohti Mestareiden Cupia ja siitä edelleen lokakuun alussa alkavaan SM-sarjaan.

B - Pojat Edustus

B-junnuihin oli saatu 5 joukkuetta mukaan kisaamaan 500 euron voittopotista. Etukäteen ajatellen vaarallisimmat vastustajat tulisivat olemaan HU-46 Hollolasta ja SSV Helsingistä. Näinhän siinä lopulta kävikin, että muut jengit TU Espoosta ja M-Team Helsingistä eivät päässeet ihan muiden jengien kyytiin mukaan. Toisaalta sitä ei voi pitää yllätyksenä, kun Inkkarit ja HU-46 selvisivät tulevalle kaudelle SM-sarjaan ja SSV:kin veti aina jatkokarsintoihin asti, kunnes tie kuitenkin nousi pystyyn OLS:lle.

Lauantain aamupeli oli M-Teamiä vastaan ja oli melkoisen takkuista tekemistä. Toki voitto 6-1 lukemin ja ehkä jo haettiin asetelmia päivän toiseen koitokseen Hollolaa vastaan. Peli olikin ihan eri maailmasta. Kumpikin joukkue keskittyi omaan pelitapaansa ja siinä ei peruuteltu vaan aktiivisesti oltiin vastustajassa kiinni. Inkkarit vei alkupuolta pelistä ja vielä toistakin erää alussa, mutta sitten tapahtui jotain 6-1 johtoasemassa. Tai kai se oli niin, että kaverin piikki rupesi iskemään tahtia ja Inkkareiden puolustus revittiin maali maalilta riekaleiksi. HU:n rahkeet eivät kuitenkaan riittäneet loppuun asti vaan hyvätasoisen matsin jälkeen 6-5 voitto lopulta Inkkareille.

Kolmas peli lauantaina olikin sitten paluuta juurille eli aamun tahmeus astui kuvaan. Voitto TU:sta lukemin 8-3 ei hurraa huutoja kerännyt, mutta voitto nyt kuitenkin ja pitkän päivän päätteeksi oli painuttava lataamaan akkuja seuraavalle päivälle.

Sunnuntaina olikin sitten lopulta kaksi ottelua vs SSV. Kaveri oli pelannut ensin tasan HU:n kanssa ja kun Inkkareitakin vastaan mentiin samoihin lukemiin niin finaalissa sitten Indians-SSV. Ottelun alkutahdit löi heti alkuun Jaatela, joka purjehti heti aloitusvoiton jälkeen Lehkosuon passista laidalta yksin läpi. 8 sekuntia siihen meni ja pallo SSV:n maalin takakulmassa. Sama tahti jatkui ja kaveri ei oikein päässyt terävästi liikkuneisiin Inkkareihin käsiksi. Juuranto(Dahlqvist), Helasterä(Isoksela) ja Jaatinen(Jaatela) tekivät maalit ja syötöt ensimmäisen erän maaleihin ja kun SSV onnistui kertaalleen ohittamaan Toivosen niin erätauolle 4-1 johdossa. Toinen erä mentiinkin sitten tasalukemiin 3-3, kun terävillä yksittäisillä vastaiskuilla vastustaja iski maalit Inkkareiden häkkiin. Inkkareista pisteille Sorkko(Dahlqvist), Jaatela(Juuranto) ja Sorkko(Nummi). Loppulukemat siis 7-4. Pysti kapteenin haltuun ja kultamitalit kaulaan ja ei muuta kuin nauttimaan turnausvoitosta.

Kaiken kaikkiaan hyvää turnauspelaamista kundeilta ja valmennuskin sai kundeista hyvää dataa silmällä pitäen Mestareiden Cupia. Päävalmentaja Timonen oli myös tyytyväinen viikonlopun antiin. 

- Viikonloppu oli joukkueelle mukava ja onnistunut tapahtuma. Saimme taas harjoiteltua pelillisiä asioita 5 ottelun verran ja uskon, että menimme monessa asiassa eteenpäin. Tietenkin turnauksen voitto lämmittää jonkun verran, mutta ei sillä isoa painoarvoa kokonaisuudessa ole. Yksilöitä koitetaan kehittää maksimaalisesti, mutta onhan se niinkin että keskimäärin on kivempi voittaa kuin hävitä.

- Tulevana viikonloppuna matkustamme Turkuun Mestareiden Cupiin mittaamaan hieman omaa tasoamme maan kärkiryhmiä vastaan ja saamme siltä reissulta varmasti arvokasta tietoa siitä missä mennään. Tulemme esittämään aktiivista salibandyä, iloista ilmettä sekä räiskyviä tuuletuksia.



// BE tiedotus