Ke 20.02.2013

Tiedote 20.2.2013

Westend Indians on tiistaina 19.2.2013 käsitellyt seuran sisäisesti 10.2. pelatun A-nuorten SM-sarjaottelun Happee - Indians tapahtumat. Indians tiedotti maanantaina 18.2. tapauksesta, jossa Indians-pelaaja oli laittanut nuuskaa Happee-pelaajan juomapulloon.

Westend Indians suhtautuu suurella vakavuudella tapaukseen ja kaikkia asianosaisia on kuultu ennen päätösten tekoa. Seurajohto on sopinut yhdessä pelaajan kanssa sanktioiden suorittamisesta ja tapahtuman vakavuuden huomioiden kyseessä on seurahistorian merkittävimmät yksittäiselle junioripelaajalle määrätyt sanktiot.

Pelaaja ei saa osallistua kilpailutoimintaan kuluvan kauden aikana. Tämän lisäksi pelaaja suorittaa Westend Indiansille seurapalvelua. Seurajohto sekä kyseinen pelaaja ovat esittäneet henkilökohtaiset pahoittelut Happeen Peter Kotilaiselle.

Salibandyliitto käsittelee tapausta omalta osaltaan.

Tapaus on luokassaan ensimmäinen Westend Indiansin historian aikana. Kyseessä on yhden pelaajan ajattelematon ja rangaistava teko. Seura haluaa kuitenkin antaa pelaajalle mahdollisuuden ottaa opiksi virheestä ja sanktioiden suorittamisen jälkeen jatkaa salibandyharrastusta muiden tavoin.

// WI Tiedotus