Ke 28.08.2024

Tervetuloa lasten jalkapallotoimintaan

Westend Tribe eli Heimo tarjoaa 2010–2012-, 2013–2014- ja 2015–2016-syntyneille pojille jalkapallon harrastejoukkuetoimintaa Espoon Otaniemessä talvikaudella ja Heimon omalla Westendinpuiston kentällä kesäkaudella. Talvikauden harjoittelu tapahtuu hyvissä sisäolosuhteissa Otahallilla ja on tämän johdosta osittain futsaltyyppistä. Hieman pienemmällä kentällä kaikki pääsevät helpommin osalliseksi peliin ja kaikille tulee paljon kosketuksia palloon.

Toiminnan tavoitteena on kehittää lajille ominaisia taitoja kuten teknisiä taitoja, pallon hallintaa, koordinaatiokykyä sekä syöttöjä. Näiden lisäksi jalkapallon harrastaminen joukkueessa tarjoaa mahdollisuuden lapsille saada uusia ystäviä. Lapset oppivat myös työskentelemään ja kommunikoimaan yhdessä yhtenäisenä joukkueena, mikä kehittää sosiaalisia taitoja. Päätavoitteenamme on lasten hyvinvoinnin lisääminen liikunnan ja urheilun avulla.  Kaikissa ryhmissä on maksuton kokeilujakso. 

Heimon poikien jalkapallon harrastejoukkueet: 

Pojat 2010–2012 – syntyneet tästä!
Pojat 2013–2014 – syntyneet tästä!
Pojat 2015–2016 – syntyneet tästä!

Heimon jalkapallokoulu:

Pojat 2017-2019 – syntyneet tästä!

Jalkapallokoulussa on mahdollista harjoitella joko ainoastaan jalkapalloryhmässä tai vaihtoehtoisesti on mahdollista osallistua myös salibandykouluun samaan hintaan.  Jalkapallo- ja salibandykoulut harjoittelevat samassa hallissa samaan aikaan.  Heimo tarjoaa nuorimille jäsenilleen mahdollisuuden tutustua useampaan lajiin. 

Mikäli haluat kuulla lisää Heimon jalkapallotoiminnasta, olethan yhteydessä toimisto@westendtribe.fi ja keskustellaan lisää! 

Huomasithan, että myös vanhemmille on tarjolla laajasti harrastetoimintaa? Lue lisää täältä!

Tervetuloa harrastamaan ja viihtymään Heimoon!