Ma 24.02.2014

SSV selvällä erolla voittoon Heimosta

Westend Indiansista ei ollut vastusta viime vuoden finaalijoukkue SSV:lle maanantai-illan Salibandyliigan kamppailussa. SSV haki vahvan esityksen päätteeksi pisteet 3-10 vierasvoitolla Espoosta ja jatkaa taistelua runkosarjan voitosta.

Indiansin osalta ottelussa ei ollut enää panosta, sillä sijoittumisella runkosarjan päätteeksi sijoille 6-8 ei ole varsinaista merkitystä tarkalla sijalla, kun sarjan kärkipään joukkueet valitsevat puolivälierävastustajansa. Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen oli kuitenkin pettynyt joukkueensa haluttomaan esitykseen.

- Vähän ikävällä tavalla näkyi, että ei ollut panosta. Ei ollut ryhmä valmis taistelemaan tänään, myönsi Laurikainen ottelun jälkeen.

Kyseessä on kuitenkin vain hetkellinen henkinen notkahdus, sillä ensi viikolla alkaviin pudotuspeleihin Indians-luotsi luottaa saavan taisteluilmeen takaisin.

- En usko, että joukkueella on vielä maha täynnä pelkästä pleijaripaikasta. Tullaan varmasti antamaan kaikkemme pudotuspeleissä, vannoo Laurikainen.

Viime kauden hopeamitalisti ja tottunut kestomenestyjä SSV oli tänään kova vastus.

-SSV puolusti äärimmäisen kurinalaisesti, vaikea oli maaleja tänään tehdä, näki Laurikainen.

Miesten Salibandyliigan runkosarjan päätöskierros pelataan perjantaina 28.2. ja Indiansin osalta runkosarja päättyy Kooveen vieraana Tampereella.

Perjantaina 28.2.2014 18:00 Koovee - Westend Indians

Miesten Salibandyliigan puolivälierät pelataan paras viidestä menetelmällä. Runkosarjan voittaja pääsee ensimmäisenä valitsemaan puolivälierävastustajan sijoille 5-8 sijoittuneista joukkueista. Puolivälieräparien valinta suoritetaan todennäköisesti tiistaina 4.3. Runkosarjan sijoille 1-4 sijoittuneet joukkueet saavat kotiedun puolivälieräsarjaan, joten Heimo aloittaa pelit vieraissa. Puolivälierien runkopelipäivät ovat pe 7.3., su 9.3. ja ke 12.3. sekä tarvittaessa pe 14.3. ja su 16.3.


// Sofia Rancken