To 21.03.2013

SM-puolivälierät käynnistyy perjantaina

Westend Indiansin C98-poikien edustusjoukkue selvitti tiensä SM-pudotuspeleihin sijoittumalla itälohkon kolmanneksi. Puolivälierät käynnistyvät perjantaina Turussa, kun länsilohkon toiseksi sijoittunut TPS isännöi joukkueiden ensimmäistä kohtaamista.

C98 - Pojat Edustus

C2-poikien SM-runkosarja päättyi kaksi viikkoa sitten. Runkosarjan 14 ottelusta Indians keräsi kahdeksan voittoa, pelasi kerran tasan ja taipui viidesti. Pudotuspeleihin joukkue on valmistautunut pelaamalla ottelutauolla kaksi harjoitusottelua, joissa ensisijainen teema oli harjoitella pidempää peliaikaa. Pudotuspelit pelataan 3 x 20 minuuttia peliajalla.

-Ensimmäisessä harjoitusottelussa tuntui, että aika meni yllättävän nopeasti. Jälkimmäinen peli oli yksi tämän kauden pohjanoteerauksista, mutta erittäin hyödyllinen peli harjoituksena sekin, kertoo joukkueen päävalmentaja Jouni Laakkonen.

Indiansin runkosarjan pelit olivat jo keväällä pudotuspelejä, sillä tuloksellisesti heikomman syksyn jälkeen oli joukkueen napattava voitot kaikista päävastustajista, jotta paikka pudotuspeleihin saatiin varmistettua. TPS taisteli loppuun asti jopa länsilohkon voitosta.

-Kova joukkue sieltä tulee vastaan. Nyt päästään pelaamaan sellaista joukkuetta vastaan, joka pyrkii meidän tavoin olemaan pallollisesti vahva ja pelaamaan aktiivisesti. Päästään pelaamaan oikeasti salibandya, odottaa Laakkonen.

Pudotuspelit ovat joukkueelle kauden huipentuma. Kaikki toiminta kauden aikana on tähdännyt siihen, että joukkue saisi parhaan mahdollisen urheilusuorituksen irti myös keväällä. Tavoitteena on näyttää kauden parasta osaamista pudotuspeleissä.

-Keskitytään omaan pelaamiseen ja oman parhaan mahdollisen esityksen esille kaivamiseen. Ensimmäisen ottelun jälkeen katsotaan sitten tarvitseeko johonkin erityiseen kiinnittää huomiota, tiivistää Laakkonen.

Sarjan ensimmäinen ottelu pelataan perjantaina Turussa.

-Se, että päästään arkena pelaamaan vieraalle paikkakunnalle on jo iso juttu pojille, muistuttaa Laakkonen.

C2 SM-puolivälierät:

  • Pe 22.3. kello 19.00 TPS – Indians
  • La 30.3. kello 17.00 Indians – TPS Otahalli
  • Tarvittaessa su 31.3. kello 15.30 TPS – Indians

Pudotuspelien otteluohjelmat ja tilastot Salibandyliiton sivuilla


// WI Tiedotus