Ti 18.02.2014

Salibandyliigaa keskiviikkona Loviisassa

Miesten Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona, kun Indians matkaa Loviisan Torin vieraaksi. Ensimmäisellä kierroksella Indians piti pisteet niukasti 7-6-voitolla.

Indians pelasi viime viikolla kahdesti. Keskiviikkona joukkue haki 7-7 -tuloksella tasapelipisteen Tampereelta Nokian KrP:n vieraana, mutta perjantaina oli Esport Oilersin vuoro ottaa myös toinen Espoon Derby nimiinsä 5-8 -vierasvoitolla.

Indians pelaa myös tällä viikolla kaksi ottelua, kun Tor-pelin jälkeen on vuorossa kotiottelu SPV:ta vastaan. Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen kertoo joukkueen keskittyvän oman pelin kehittämiseen. Maanantaina joukkue katsoi yhdessä Oilers-peliä videolta.

- Yritetään videoiden kautta oppia ja kehittää peliä. Analysoidaan yhdessä, mitä tehtiin väärin, kertoo Laurikainen.

- Nyt mennään ihan puhtaasti vaan oman pelin kehittämisellä, ja ryhmä pitää saada sennäköiseksi että haluaa voittaa ja pelata liigaa. Oltiin aivan liian alistuneita Oilers-pelissä, näkee Laurikainen.

Indiansilla on runkosarjassa jäljellä vielä neljä ottelua. Tasaisessa keskikastissa Heimon sijoitus runkosarjan päätteeksi tulee olemaan jotain väliltä 6-10 ja sarjapaikka miesten Salibandyliigaan kaudelle 2014-2015 on jo varmistettu. Runkosarjan kahdeksan parasta eteen pudotuspeleihin.

Runkosarjan viimeiset ottelut:

  • Keskiviikkona 19.2. 18:00 Loviisan Tor - Westend Indians
  • Lauantaina 22.2. 18:00 Westend Indians - SPV
  • Maanantaina 24.2. 18:00 Westend Indians - SSV
  • Perjantaina 28.2. 18:00 Koovee - Westend Indians


// Sofia Rancken