Pe 30.04.2021

REKRY: Viestintäpäällikkö

Vuonna 1992 perustettu Westend Indians on yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja yksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. Seuran keltamustissa väreissä liikkuu viikoittain noin 1500 Heimolaista 125 joukkueessa ja harrasteryhmässä. Miesten edustusjoukkue pelaa F-liigassa ja seuralle on myönnetty Tähtiseura-tunnustus laadukkaasta seuratyöstä. Toimistomme sijaitsee Espoon Otaniemen Otahallilla.

Viestintäpäällikkö urheiluseuraan

Etsimme urheiluseuraamme viestintäpäällikköä. Etsimämme henkilö on osaava, yhteistyökykyinen ja varustettu vahvalla motivaatiolla sekä halulla kehittää & kehittyä. Työnkuvan toteuttaminen vaatii idearikasta ja osaavaa visuaalista näkemystä. Kerrothan hakemuksessa selkeästi ja perustellusti kuinka taitosi vastaavat vaatimuksia.

Työnkuva:
- Viestintä
- Graafisten materiaalien (painotuotteet sekä sähköiset materiaalit) tuottaminen
- Valokuva- ja videomateriaalien tuottaminen

Vaatimukset:
- Sopiva koulutustausta sekä kokemuksen kautta hankitut taidot
- Näyttöä graafisten mainosmateriaalien suunnittelusta ja toteutuksista
- Kokemusta valokuva- ja videomateriaalien tuottamisesta ja julkaisusta
- Erinomaiset työlle olennaisten tietokoneohjelmistojen (Photoshop, InDesign, videokäsittelyohjelma) käyttötaidot
- Toimisto-ohjelmistojen (mm. Word, Excel, Powerpoint) ja erinomaiset viestintätaidot (some, tekstintuotanto) hallinta
- Hakukonemarkkinoinnin ja -optimoinnin perustaidot
- Urheilumaailman tuntemusta

Odotamme myös:
- Vastuullisuutta
- Ahkeruutta
- Positiivisuutta
- Halua kehittyä
- Itseohjautuvuutta

Työ on osa-aikainen (alkuun 24-32h/vko), mahdollisuus työtuntien lisäämiselle jatkossa. Työtunnit ajoittuvat vaihtelevasti arkipäiville, arki-iltoihin sekä ajoittain viikonlopuille. Omat laitteet, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat avuksi työssä. Heimo tarjoaa monipuolisen sekä vaativan työn, viihtyisän yhteisön sekä tavoitteellisen seuraympäristön.

Vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo viimeistään 20.6.2021 osoitteeseen: mika.leiponen@westendindians.fi. Hakijoita haastatellaan jo ennen hakuajan umpeutumista ja tehtävät täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.