Pe 23.08.2013

Pohojammaalle SM-karsintapeleihin

C1-edustusjoukkue matkaa viikonloppuna SM-karsintapeleihin Seinäjoelle. Viikonlopun aikana kohdataan Nokian KrP, HU-46, HePa ja SPV. Joukkue ei voisi olla valmiimpi näihin peleihin.

C98 - Pojat Edustus

”Ollaan treenattu tiukasti kesäkuusta lähtien. Pojilla oli vain muutaman viikon omatoimijakso kesällä. On vaadittu kurinalaista treenaamista jo pitkään ja on ollut hieno huomata, kuinka joka kundi on ottanut valmistautumisen vakavasti”, summaa päävalmentaja Jouni Laakkonen. ”Kyllä me mennään taistelemaan tosissamme lohkovoitosta”.

Joukkue on pelannut useita harjoitusotteluita alkukesästä ja –syksystä. On leireilty kahteen otteeseen Kisakalliossa, hikoiltu fysiikkatreeneissä, kuntopiireissä ja juostu lenkkipoluilla kilometritolkulla. Joukkueen hyvä yhteishenki, tekemisen meininki ja huumori näkyy harjoituksissakin.

98:t lähtevät SM-karsintoihin Seinäjoelle bussilla lauantaiaamuna ja palaavat sunnuntai-iltana Espooseen. Molempina päivinä pelataan kaksi karsintapeliä Qmax Areenalla:

·  Indians – Nokian KrP, la klo 15:30
·  HU-46 – Indians, la klo 18:00
·  Indians – HePa, su klo 12:30
·  SPV – Indians, su klo 15:00.

SM-karsintoihin osallistuu 38 joukkuetta, jotka on jaettu kahdeksaan lohkoon. Lohkovoittajat pääsevät suoraan SM-sarjaan ja kakkoset karsivat viikon päästä pääsystä SM:iin. SM-sarjaa pääsee pelaamaan 12 joukkuetta. 


// Suvi Åkerblom