La 10.08.2013

Players Night OLS - Indians 7-4

Westend Indians kohtasi OLS:n lauantain aamuottelussa Tampereen Players Night –turnauksessa. Turnauksen voitolla Classicista eilen avannut OLS nappasi täyden pistepotin myös liiganousijaa vastaan. Loppunumerot kirjattiin 7-4 oululaisten eduksi.

Indians oli pelin alussa mukana ja vaikka ensimmäisen erän lopussa oli jo havaittavissa herpaantumisen merkkejä, iski  Indians kuitenkin  vielä 3-1 johtoon toisen erän alussa. OLS nousi maali kerrallaan tasoihin ja ohi. Mikael Sieväsen 6-4 –kavennus on laiha lohtu kolmannessa erässä, kun OLS kerää voiton lopulta 7-4-lukemin.

-Pelillisesti suurimmat ongelmat olivat reagointipelissä. Muuttuviin tilanteisiin reagointi oli äärimmäisen hidasta ja pallollisen pelin hätäily ja puskeminen jatkui ihan samanlaisena kuin oli TPS-pelissä, näki Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen ottelun jälkeen.

-Vielä on toinen peli, ja nyt mitataan sitten pelaajia jo yksilötasolla enemmän. Nyt on loistava paikka näyttää, että pystyy pelaamaan toisen ottelun putkeen.

Päävalmentaja Laurikainen ei ollut tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

-Kaikille jäi roimasti parannettavaa, ei sieltä kukaan saa puhtaita papereita.

Indians kohtaa turnauksessa vielä isäntäjoukkue Classicin. Ottelu alkaa kello 16.30 Tampere-areenalla.

-Erittäin mielenkiinnolla odotan Classic-peliä. Fyysisesti ja henkisesti nyt joukkue aika kovilla, niitä osa-alueita mitataan seuraavassa pelissä, ennustaa Laurikainen.

16:30 Classic - Indians