Su 11.08.2013

Players Night Classic - Indians 8-4

Westend Indiansin toinenkin ottelu Tampereen Players Night –turnauksessa päättyi tappioon. Lauantain iltapäiväottelussa Classic oli vahvempi lukemin 8-4. Kokonaisuutena Indiansin kahden ottelun päivä oli kuitenkin tärkeä, ja dataa pelaajista sekä vastustajista kertyi jälleen lisää valmennukselle.

Päivän toiseen otteluun Indians lähti kokoonpanolla 14+2, joten peliaikaa oli luvassa kaikille riittävästi. Ennen Classic-pelin alkua Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen oli odottavainen, sillä pelissä tulisi näkymään yksilöiden kyky pelata haastavassa tilanteessa.

-Peli antoi infoa yksilöistä hyvinkin paljon, kertoi Laurikainen ottelun jälkeen tyytyväisenä.

-Oltiin pallollisessa pelissä hurjasti jäljessä Classicia, se oli kyllä jo tiedossakin. Ihan ylivoimaisesti isoimmat ongelmat oli 1vs1-pelaamisessa edelleen. Kahdeksasta maalista viisi täysin selvää kaksinkamppailuhäviämistä maalin edessä ja kaveri painaa pallon sisään, kuvaili Laurikainen.

Kahden ottelun päivä antoi paljon tietoa valmennukselle.

-Tiedetään taas, mihin keskitytään ja tiedetään pelaajista vähän enemmän. Oli raskas päivä ja  saatiin tietoa, kuka siellä pystyy pelaamaan. Olen tyytyväinen reissun antiin, mutta en tietenkään ole tyytyväinen että ei voitettu eikä pystytty pelaamaan sillä tasolla, millä parhaimmillaan pelataan. Tekemiseen pitää saada tasaisuutta, näkee Laurikainen.

Lajiharjoituksissa pelitavan sisäänajon lisäksi on aika panostaa erikoistilanteisiin.

-Varmaan pikkuhiljaa pitää ruveta käymään erikoistilanteita läpi. Ei yhtään ylivoimamaalia kahteen peliin. Neljä peliä pelattu ja joka alivoimassa soinut omissa, nämä on selkeitä kohtia mitä pitää parantaa, summaa Laurikainen.

Indiansin harjoitusottelut jatkuvat tiistaina 13.8. Agricola-hallissa, kun vastaan asettuu liigajoukkueista Loviisan Tor. Ottelu alkaa kello 18.30.

Katso ottelukuvat Flickristä!

// Sofia Rancken