To 06.03.2014

Play offs 2014 - perjantaina alkaa!

Westend Indians ja Classic aloittavat Salibandyliigan puolivälierät perjantaina Tampereella. Runkosarjan voiton myötä Classic pääsi valitsemaan ensimmäisenä vastustajan ja aloittaa sarjan kotiedun turvin.

Indiansin puolivälieräpaikka varmistui jo kaksi kierrosta ennen runkosarjan päätöstä. Viimeisten kahden viikon aikana joukkueen ensisijainen tavoite on ollut saada sairastupa tyhjäksi ja aloittaa valmistautuminen kohti jatkopelejä.

Mikko Laurikainen- Ollaan laitettu ryhmää kuntoon ja hoidettu isoa flunssaa alta pois. Viime viikkojen tärkein anti on, että ollaan saatu ryhmä terveeksi, kertoo Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen.

Runkosarjan kohtaamiset Classicia vastaan eivät mairittele liiganousija Indiansia, sillä tuloksena oli kaksi tappiota selkein lukemin 9-5 ja 7-14. Indians oli siis luonnollinen valinta kahdeksannelta sijalta tamperelaisille.

- Ensimmäisessä pelissä kumarreltiin kuvia ja toisessa pelissä puolustettiin tosi heikosti, jolloin Classic pääsi pelaamaan omilla vahvuuksilla. Ei tullut yllätyksenä, että Classic halusi juuri meidät vastaansa puolivälierissä, myöntää Laurikainen.

Heimon vahvuus Classicia vastaan on uskallus haastaa pallon kanssa ja tavoitteena on pistää kaveri puolustamaan. Heikkouksia on etsitty Classicin leiristä, mutta toistaiseksi tuloksetta. Vahvuudet tiedetään ja on pariin otteeseen koettukin.

- Ei runkosarjan voittajalla hirveästi heikkouksia voi olla sillä, jos sieltä olisi selkeä heikkous löytynyt ei varmaan olisi voittanut runkosarjaa. Kaverin vahvuutena kolme ratkaisuihin pystyvää kenttää, tietää Laurikainen.

Miten Classic kaadetaan kolmesti?

- Omalla pallollisella pelillä. Kolme kertaa pitää pystyä 60 minuuttia pelaamaan parhaalla mahdollisella tasolla, tiivistää Laurikainen.

Perjantaina 7.3. 18:00 Classic - Westend Indians Tampere areenalla

Heimon ensimmäinen kotiottelu pelataan sunnuntaina 9.3. kello 15:00.

Linkkejä:

Classicin ennakko

Pääsyliput Tampereen peleihin

Pääsyliput Heimon kotipeleihin

Facebook-event 2. puolivälierä

Video Heimon matkasta pudotuspeleihin

Heimon kausi kuvina Flickr-sivustolla


// Sofia Rancken