Ke 22.01.2014

Perjantaina Lappeenrantaan - vastassa NST

Miesten Salibandyliiga jatkuu Westend Indiansin osalta tulevana perjantaina, kun Indians ja NST pelaavat isoista pisteistä Lappeenrannassa. Sarjataulukon seitsemättä sijaa miehittävä Indians on kolme pistettä NST:n edellä. Molemmilla joukkueilla on alla tappiot edellisen sunnuntain kotiotteluista.

Indians kokeili edellisessä ottelussa Classicia vastaan pieniä uudistuksia omaan pallolliseen peliin. Loppulukemat sunnuntaina tylysti 7-14 Classicille, mutta samoja juttuja on harjoiteltu myös tappion jälkeen.

- Ollaan treenattu tämäkin viikko pallollista peliä ja toivottavasti nyt alkaisi näkyä pelissä paremmin onnistumisina sovitut jutut. Oli Classicia vastaankin hyvää pallollista peliä aika-ajoin, kertoo Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen.

Classicia vastaan Indians sortui huolimattomaan puolustuspelaamiseen ja teki helppoja virheitä, joista mikä tahansa liigajoukkue olisi rangaissut nuorta Heimoa.

- On käyty läpi puolustuspelin virheet enkä usko, että nämä enää toistuu Lappeenrannassa, toteaa Laurikainen.

- Käytiin myös läpi hyökkäyspään onnistumiset ja niistä tarkoitus vielä parantaa perjantaina, summaa Laurikainen.

Indiansin sisäisen pistepörssin kärjessä ovat Markus Markkola (11+19) ja Valtteri Kainulainen (19+9). NST:n tehokkaimpina ovat häärineet Jarkko Nurmela (16+20) ja Risto Töllikkö (14+6).

Perjantaina 24.1.2014 kello 18:00 NST - Westend Indians


// Sofia Rancken