Pallollinen peli uupui Joensuussa

Valmennus sai kundeihin hyvän taistelumoodin, mutta valitettavasti pääkopan pelilliset asiat jäivät taka-alalle. Sitä kautta Josba sai pallollisena otteen haltuun ja käyttivät tilanteen hyväksi.

B - Pojat Edustus

Josba - Indians 11 - 3 (1-1,2-1,8-1)

Peli alkaa ihan mukavasti, kun saadaan YV aikaan 3.52. Pallo liikkuu maltilla puoli minuuttia, kunnes Jaatinen tinttaa Inkkarit johtoon. Ottelussa jaettiin kummallekin joukkueelle 6kpl kakkosia. Ehkä sekin kuvastaa ainakin vieraiden osalta sitä, että taistelu meni välillä yli ja tilanteisiin mentiin joko liian innokkaasti tai sitten ylipelattiin ja sitä kautta jouduttiin turhan usein rikkomaan. Josba tasoittaa lukemat 1-1 ensimmäisen erän lopulla.
Ottelu jatkui numerollisesti tasaisena myös toisessa erässä vaikkakin Josba edelleen oli kuljettajan paikalla. Helasterän kakkosen aikana lukemat ensin 2-1 ja heti perään päivän pirteimpiä josbalaisia eli Lehtiniemi iskee lukemiksi 3-1. Inkkareiden AV toimii erän lopun loistavasti, kun kolmesti pidetään kaverin YV pihdeissä hyvän peittopelin avittamana. Jaatinen iskee pukukoppimaalin ylivoimalla ajassa 39.32 Jaatelan passista. Siitä erätauolle.
Valitettavasti kolmannen erän alku on murheellinen. 46.43 taulussa ja Josba oli iskenyt neljästi Inkkareiden yhtä vastaan. Inkkareiden maalintekijänä BSM:n ensimmäisellä maalillaan Hussi. Siitäkin pallo talteen muistoksi. Se oli kuitenkin laiha lohtu, kun kotijengi naputtaa vielä neljästi pallon häkkiin. Josballe ansaittu voitto ja Inkkarit pitkälle kotimatkalle ilman pisteitä. Nokan koputtamista ei lopulta ollut vaikkakin pari erää rimpuiltiin taistellen mukana. Huomenna levätään ja sitten nokka kohti sunnuntaita ja seuraavaa kotimatsia. Rusan matolle saadaan vieraita Kirkkonummelta Rangersin muodossa.