To 14.03.2013

Otteluennakko "Erä on nuori ja nälkäinen"

Westend Indiansin A-poikien edustusjoukkue eteni runkosarjan kuudennelta sijalta pudotuspeleihin ja kohtaa ensimmäisellä kierroksella paikallisvastustaja Tapanilan Erän. Puolivälierät käynnistyy lauantaina Mosalla ja Indiansin ensimmäinen kotiottelu pelataan sunnuntaina Ruskeasuolla.

A - Pojat Edustus

Indians pelasi runkosarjan viimeisellä viikolla peräti kolme ottelua ja paikka play offeihin ratkesi vasta viimeisessä ottelussa. Joukkueen saldo runkosarjasta 11 voittoa ja 11 tappiota, maaliero +20. Joukkueen paras pistemies on Eino Pesu tehoin 21+16.

Indiansin päävalmentaja Petri Timonen kertoo runkosarjan olleen joukkueelle haastava. Tiivis yhteistyö miesten edustusjoukkueen kanssa ja pelaajaliikenne joukkueiden välillä aiheutti aika-ajoin A:n edustukselle muutoksia kokoonpanoon.

-Kaiken kaikkiaan haastava runkosarja takana. Vaikka miehiin nousi yhä enemmän pelaajia A:sta, saatiin kuitenkin hyvin harjoiteltua ja taisteltua matseissa. Kevätkaudella tuli vähän enemmän tappioita, mutta ei nekään pelit kuitenkaan huonoja ole olleet, muistuttaa Timonen.

Puolivälierissä Indians kohtaa Tapanilan Erän. Runkosarjassa voitot 1-1 joukkueiden välillä, kun Indians haki 4-3-vierasvoiton Mosalta ja Erä puolestaan 11-10-jatkoaikavoiton Tapiolasta.

-Varmasti tulossa hyvä ja vauhdikas sarja. Kaksi hyvässä kondiksessa olevaa joukkuetta ottaa mittaa toisistaan. Erä on nuori ja nälkäinen, joten katsotaan millaiset juonet siellä on punottu.

-Henkinen kapasiteetti ratkaisee pitkälle matsit tässä vaiheessa. Uskon, että tärkeässä roolissa on se, kuka pystyy pelaamaan omaa peliä myös paineen alla, arvioi Timonen.

Otteluohjelma:

  • La 16.3. kello 14.00 Erä - Indians MOSA
  • Su 17.3. kello 19.00 Indians - Erä RUSA4
  • Ke 20.3. kello 18.30 Erä - Indians MOSA
  • Tarv. la 23.3. kello 18.30 Indians - Erä OTAHALLI
  • Tarv. ma 25.3. kello 18.30 Erä - Indians MOSA

Sisäänpääsy Indiansin kotiotteluihin:

  • Normaalihinta (16v->): 5e
  • Lapset 8-15 vuotta, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet: 3e
  • Heimon jäsenet jäsenkortilla ilmaiseksi!


Huomioithan, että lipunmyynnissä käy vain käteinen. Tervetuloa!

Klikkaa mukaan Facebook-eventiin!


// WI Tiedotus