Pe 14.02.2014

Oilers vahvempi myös toisessa kohtaamisessa

Westend Indians ja Esport Oilers pelasivat perjantaina Espoon herruudesta. Ensimmäisessä kohtaamisessa Indiansin 11-4 voittanut Oilers oli myös toistamiseen parempi, kun pisteet lähtivät naapurihalliin 5-8-vierasvoitolla.

Oilers eteni ensimmäisessä erässä jo 0-3 johtoon ennen Santeri Toropaisen kahta maalia, joilla Indians tuli 2-3 lukemiin ennen ensimmäistä erätaukoa.

Toisessa erässä Oilers otti jälleen kahden maalinjohtoaseman Matias Kaartisen rangaistuslaukauksella ja vaikka Markus Markkola kavensi nopeasti, oli Oilers vahvempi toisessakin erässä. Kolmanteen erään siirryttiin vieraiden johtaessa 3-6.

Kahden aiemman erän tapaan Oilers iskee ensimmäisenä kolmannessakin erässä. Eino Pesu kavensi tilanteeksi 4-7, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä 12 minuuttia. Seuraavaan 10 minuuttiin mahtui kaksi Indians jäähyä, jotka vesittivät pienimmätkin kirimahdollisuudet. Loppunumerot kirjattiin 5-8 Oilersin hyväksi.

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen oli pettynyt joukkueensa suoritukseen ja manasi paikallisvastustajan tuoman jännityksen.

- Tänään näytti ensimmäistä kertaa tälle kaudelle siltä, että ei edes lähdetty taistelemaan pisteistä, täräytti Laurikainen pelin jälkeen.

- Ensimmäisessä erässä mikään osa-alue ei toiminut. Erätulos 2-3 mairittelee meitä käsittämättömän paljon.

- Toiseen erään ykköskenttä paransi tekemistä ihan älyttömästi ja pystyivät pelaamaan hyviä vaihtoja, jotka vaan tällä kertaa jäivät pelin ainoiksi positiivisiksi asioiksi.

- Kolmannessa erässä saatiin ehkä näennäisesti vähän draivia, mutta ei sitä, mitä sen tällä tasolla pitäisi olla, summasi Laurikainen.

Indiansin pelit jatkuvat keskiviikkona 19.2., kun Indians kohtaa vieraissa Loviisan Torin. Seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 22.2., kun Otahallille saapuu hallitseva Suomen mestari SPV.


// Sofia Rancken