Su 09.02.2014

Nykäsen johdolla kaatui TPS

Eilinen OLS-tappio oli pyyhitty pois mielestä, kun viikko päättyi kotimatsiin turkulaisia vastaan. TPS oli saanut riveihin reilut pari viisikkkoa pelureita ja Inkkareiden laajempi rosteri taisi lopulta ratkaista pelin.

B - Pojat Edustus

Indians - TPS 12 - 6 (4-2,2-1,6-3)

Monesti tällaiset matsit menevät vähän seisoskeluksi kun toinen yrittää ottaa pelistä vauhdin pois ja sitä kautta saada otettua rasitusta pois parilta viisikolta. Vielä kun kotijengin pelureiden pääkopassakin kaverin tilanne tietysti oli tiedossa niin tuskainen iltahan siitä lopulta tuli. Luultiin että homma on helposti taputeltu eikä omaa pelitapaa oikein saatu kasaan. Mitä pidemmälle ottelu eteni niin toki Inkkareiden selvään voitto matsi päättyi.

Inkkareista turkulaisia pisteiden valossa murjoi eritoten Nykänen (4+0). Tuttu kantti helähti kolmesti ja kerran "Edu" iski maalin edestä häkin. Hyvin taustatukea antoivat myös Juuranto Sr (2+2) ja Westeren Jr (3+0). Kaiken kaikkiaan kymmenen kundia napsi pisteitä ja sehän on hyvä että laajuutta löytyi joka viisikosta. YV-pelaamisesta on hoettu alvariinsa eli ei siitä enempää kuin että tehotonta oli tänäänkin. AV-pelaaminen sen sijaan sujui. Ottelun ainoan Inkkari-jäähyn aikana helähti nimittäin TPS-maalissa. Mustakallio karvasi pallon hyökkäyskulmassa ja siitä napakka syöttö maalin eteen uineelle Peltoselle, jolla helppo duuni sivaltaa makoisa AV-maali. Puistolla TPS-maalilla oli huomattavasti hikisempi iltapuhde kuin Vesalla Inkkari-maalilla, torjunnat merkattiin 18-33. 

Tuleva viikko treenataan normaalisti ainakin alkuviikon osalta. Loppuviikolla pärähtää käyntiin vanhojen tanssit, jotka tietysti omalta osaltaan sekoittavat treeniaikataulua. Toisaalta eiköhän kundeille tee hyvää ottaa vähän etäisyyttä säbästä ja virittää tanssiaskeleet viimeisen päälle kuntoon. Sitten onkin edessä hiihtolomaviikko ja se taas omalta osaltaan vaikuttaa siihen millä rosterilla marssitaan tiistaina 18.2 Tampereelle Nokian Krp:n vieraaksi. Se on kuitenkin sen ajan murhe ja keskitytään tulevan viikon tapahtumiin ja päällimmäisenä tavoitteena saada viikonlopun kuormitus pois kropasta.




// BE tiedotus