Ti 13.08.2013

Niukka 3-2-tappio Loviisan Torille

Westend Indians jatkoi harjoitusotteluitaan kohdaten syksyn viidennessä pelissä liigajoukkue Loviisan Torin. Tiistaina pelattuun otteluun Indians lähti valmiiksi pienellä rosterilla eikä isäntäjoukkue Loviisan Tor:kaan saanut pöytäkirjaa täyteen. Ottelu eteni maalien valossa tasaisesti ja loppunumerot kirjattiin 3-2 loviisalaisille.

Ottelussa tempo ei noussut missään vaiheessa pääosaan, vaan joukkueet pelasivat hallitusti läpi ottelun. Maalit iskettiin vuorotahtiin, mutta lopussa kuudella viittä vastaan tasoitusta hakenut Indians sai kärsiä kolmannen harjoitusottelutappion, kun Loviisan Tor nappasi voiton lukemin 3-2. Indiansin maaleista vastasivat Joel Ekroos ja Jussi Huovinen.

-Tämä oli pienellä rosterilla matalatempoinen peli, kuvaili Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen ottelun jälkeen.

-Saatiin harjoitella pallollista peliä. Se oli aika-ajoin ihan hyvää ja pallo liikkui nätisti, jatkoi Laurikainen.

Vain viisi maalia yhteensä ottelussa on salibandyssa vähän. Tänään joukkueet olivat huonoja viimeistelijöitä.

-Tempo ei ollut kova ja molemmat joukkueet tuhlasivat maalipaikkoja aika paljon. Oli laadukkaita tilanteita molemmilla joukkueilla, mutta tänään ei maistunut, tiivisti Laurikainen.

Indiansin harjoitusottelut jatkuvat perjantaina Kerava-areenalla, kun vastassa on toistamiseen tänä syksynä Blackbirds. Ottelu alkaa kello 19.30 (edit 15.8. ottelun alkamisajankohdaksi vaihdettu 19.30).

Seuraa Heimoa Twitterissä!

Heimon virallinen Facebook-sivu!


// Sofia Rancken