Pe 14.02.2014

Nikkinen: "Toivottavasti tupa tulee täyteen"

Perjantaina pelattava miesten Salibandyliigan Espoon paikalliskamppailu on odotettu tapahtuma Indiansin ja Oilersin leirissä. Indiansin Samu Nikkinen povaa ottelusta varmasti viihdyttävää peliä.

- Odotan vauhdikasta ja kovaa peliä. Molemmat jengit on taitavia ja hyviä jalalla, tietää 14 maalia tähän mennessä Salibandyliigassa iskenyt Nikkinen.

Indians pelasi keskiviikkona Tampereella Nokian KrP:ta vastaan. Kahden pelin viikko sopii Nikkiselle.

- Hyvin on palauduttu. Vedettiin hyvät loppuverkat keskiviikkona. Eilen oli poikkeuksellinen OT-palauttava päivä, jotta ollaan tänään tulessa, kertoo Nikkinen.

- Toivon, että tupa tulee täyteen ja että yleisö ei ole hiljaa. Toivon, että me pystytään tarjoamaan yleisölle kanssa, mitä yleisö haluaa. Taistelemaan lähdetään totta kai, vannoo Nikkinen.

Perjantaina 14.2. 18:00 Westend Indians - Esport Oilers, tervetuloa!

Käytännön ohjeita sisäänpääsyyn:

Ne ryhmät, jotka eivät vielä ole noutaneet ennakkoon tilattuja lippuja, lippujen nouto ala-aulasta.

Valitse oikea lippujono!

1) Ennakkolipun ostaneet, sarjakorttilaiset, liiton vapaakorttilaiset, muut vapaakortit samassa jonossa - esitä pääsylippu järjestyksenvalvojalle ovella ennen siirtymistä tapahtuma-alueelle.

2) Pääsylippujen ostajat omassa jonossa. Varaa mielellään tasaraha, jotta jono liikkuu nopeammin, vain käteinen käy maksuvälineenä! Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Otaniemen ostarilla.

Lippujen hinnat:

-Heimolaiset 10 euroa
-Alennusryhmät 12,50 euroa (lapset 7-15v,opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät)
-Aikuiset 15 euroa

Otahalli: Otaranta 6, 02150 Espoo.

// Sofia Rancken