Ma 24.04.2023

NHL 23 -joukkueen turnaukset jatkuvat

Heimo Esportsin NHL 23 –joukkueen eHSM -turnaus päätökseen, seuraavana European Champions League.

Heimo Esportsin NHL 23 –joukkue pelasi ensimmäisen turnauksensa eHockey SM 6v6 –sarjassa. Lohkovaiheessa Heimo Esports oli oman lohkonsa toinen ja jatkoi näin selkeäsi pudotuspelejä kohti. Joukkueen matka jäi kuudentoista parhaan joukkoon, kun hallitseva Euroopan mestari Tunnel Vision oli tällä kertaa parempi. 

– Turnaus meni kaiken kaikkiaan ihan ok, muutama harmittava tappio tuli alkusarjassa. Tavoittteena meillä oli päästä top 8 mutta playoffeissa hävittiin hyvälle joukkueelle, eikä meidän taktiikat aivan toiminut. Siitä opiittiin ja ollaan paranneltu taktiikoita ja mm. hyökkäyspään peliä, kertoo kapteeni Eemil ”Eemill_” Törnvall.

Kauan ei joukkueen tauko kuitenkaan kestä, sillä ECL eli European Champions League alkaa tänään 24.4.2023. Tällä kertaa vastaan asettuu siis muita kovia eurooppalaisa joukkueita, mutta myös tuttuja suomalaisia vastustajia. 

– Meidän tavoite ECL:ssä on runkosarjan top 6. Ollaan treenailtu taktiikoita sekä hyökkäyspelejä ja toivottavasti meillä riittää meidän tavoitteisiin, Törnvall kertoo.