Pe 05.04.2013

Naisten TRY OUT treenit - Tervetuloa!

Naisten edustusjoukkueeseen haetaan muutamaa selkeästi vahvistavaa pelaajaa sekä yhtä maalivahtia.

Naiset Edustus

Indiansin naisten edustusjoukkueen TRY OUT treenit tiistaisin Kuninkaantien lukion liikuntasalissa Espoon keskuksessa. Reittiohjeet

  • Tiistaina 9.4. klo 20-21
  • Tiistaina 16.4. klo 20-21
  • Tiistaina 23.4. klo 20-21

paikalla klo 19.30

Naisten edustusjoukkue pelaa kaudella 2013-14 naisten 1 divisioonaa, joka muuttuu yksilohkoiseksi 12 joukkueen sarjaksi.

Joukkueen perusrunko on hyvin kasassa ja haemme muutamaa selkeästi joukkuetta vahvistavaa pelaajaa sekä yhtä maalivahtia. Jos olet monipuolinen pelaaja, haluat kehittyä sekä sitoutua vahvasti treenaamiseen ja tekemiseen, saatat olla hakemamme pelaaja. Tule kokemaan joukkueen fiilis ja tutustumaan porukkaan.

Indiansin naisten edustusjoukkue tarjoaa pelaajalle erittäin hyvin toimivan organisaation ja hyvähenkisen ryhmän, mahdollisuuden kehittyä pelaajana sekä oivan tilaisuuden näyttää taitonsa ja ottaa vastuuta.

Treenaamme kesällä 3 x viikossa toukokuun puolivälistä lähtien, kaudella salivuorot kolme kertaa viikossa. Harjoitukset edellisenä kautena olivat Espoon keskuksessa, Leppävaarassa ja Otaniemessä. Kauden 2013-14 salivuoropaikat varmistuvat kesän aikana. Joukkueen valmennustiimi Jaana Oikarinen, Tuula Kupila ja Johan Bildo.

Tavoite kaudelle 2013-14 määritetään, kun joukkue on kasassa. Pelaajien suusta: "Joukkueessa on mukava pelata. Iloinen joukkuehenki on mukana sekä kentällä että kentän ulkopuolella."

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset
jaana.oikarinen@indians.fi

Naisten joukkue
http://www.indians.fi/joukkueet/6/joukkue

Tervetuloa!

// Naisten tiedotus