Su 12.01.2014

Mukiinmenevällä esityksellä piste Happeelta

Tärkeitä pisteitä oli taas jaossa, kun matkattiin iltapeliin Jyväskylään. Saavutettu piste teki hyvää vaikka kaksikin olisi ollut otettavissa.

B - Pojat Edustus

Happee - Indians 5 - 5 ja. (1-2,2-1,2-2)

Rosteri taas eli johtuen eilisestä A:n pelistä sekä C1:n pohjoisen turneesta. Näillä mentiin koko peli vaikka jokunen pieni kolhu parilla kundilla jätti muutaman vaihdon väliin.

  1. Nykänen-Dahlqvist-Juuranto, Jaatela-Lehkosuo
  2. Ruosteenoja-Jaatinen-Helasterä, Mustakallio-Peltonen
  3. Westeren F-Isoksela-Westeren E, Nummi-Hussi
  • MV Vesa (Toivonen)
Inkkareiden YV oli hakusessa vaikka heti ensimmäinen tilaisuus käytettiinkin hyväksi. 2.29 kellossa, kun Helasterä tarjoilee neliön keskelle Nykäselle, 0-1. Nykänen oli muutenkin läpi pelin iso uhka kotijengille ja rightin puolen pelurina vaikeasti pideltävä. Happee tuli heti seuraavassa vaihdossa tasoihin kun Suhanto tällää unelmavedon kahden tolpan kautta häkkiin. Vartti mennään ilman pöytäkirjamerkintöjä, kunnes Mustakallio antaa todellisen namun laidan kautta Ruosteenojalle. Terävä pyrähdys ja tutusti takanurkkaan ja Inkkarit taukojohtoon. Torjunnat Tuomala 7 ja Vesa 10.
Happee iskee toisen erän ekalla vitosella kahdesti ja siirtyvät niillä 3-2 johtoon. Inkkareille tarjotaan YV:llä tasoitusta, mutta Tuomala nollaa yritykset. Tasoihin kuitenkin tullaan ajassa 32.46. Jaatela vetää viivalta ohi, mutta Dahlqvist haistaa paluupallon ensimmäisenä ja helppo duuni pistää peli lukemiin 3-3. Isokselalla on vielä tämän jälkeen huikea paikka maalin edessä, mutta U19-maajoukkueeseen valittu Tuomala esittää huikean venytyksen ja tasalukemissa viimeiselle erätauolle. Torjunnat Tuomala 8 ja Vesa 7.
Viimeisessä erässä taas tarjolla kaksi YV-peliä, mutta ei napsunut niistäkään. Jäähyjen välissä isketään kuitenkin johtoon. "Sedinit" iskevät kauniin tahtomaalin. "Henrik" pyörähtää kulmasta ja antaa maalille "Danielille", joka hallitusti uittaa Inkkarit johtoon. Kyseessähän ovat tietysti veljekset Westerenit ja nuorempi Emil tarjoili vanhemmalle Felixille. Minuutti tästä ja kotijengi tarjoilee taas jäähyllä Inkkareille iskun paikkaa. Homma meni mönkään, kun Happeen Salminen karkaa AV:llä karkuun ja häirinnästä huolimatta nostaa rystyllä lukemiksi 4-4. Kotijoukkueen toinen maajoukkuepeluri Ukkonen ottaa isoa roolia ja pyrkii ratkaisemaan pelin samaan tapaan kuin edellisen illan A:n pelin. 55.46 on kellossa, kun laittaa hyökkäyksen liikkeelle Inkkari-päätyyn. Sieltä pallo keskelle ja Heinonen vastustamattomasti Happeelle 5-4. Inkkareiden taisteluilme oli kuitenkin ollut hyvää koko matsin ajan ja kruunu tulee pelikellon näyttäessä 58.27. Dahlqvist pörrää kulmassa ja siitä pieni siirto Helasterälle. Sane laittaa Tuomalan kainalosta tarkasti 5-5 ja jatkoille mennään. Torjunnat Tuomala 9 ja Vesa 5.
Inkkarit jatkaa jatkoajalla hyvää puolustamista ja Vesan ei tarvitse venyä torjuntoihin kertaakaan. Happee tarjoilee jo viidennen YV:n aikaan 63.30. Puolitoista minsaa oli aikaa hommata kumpikin piste tuliaisiksi, mutta tuttu tehottomuus vaivasi eikä maalia saatu aikaiseksi. Tuomalalle 2 torjuntaa jatkoajalla.
Kyllähän toinenkin piste olisi maistunut vaikka tosiasia on, että Happeelta piste vieraissa on ihan OK suoritus. Samoilla linjoilla oli päävalmentaja Timonenkin:
- Kundeilta hyvä taistelu. Pitkästä aikaan toteutettiin onnistuneesti pelikirjaa. Pallollinen peli olisi vielä tarvinnut rauhallisuutta, mutta paljon parempaa sekin oli kuin muutamassa edellisessä pelissä. Puolustuspelaaminen oli uhrautuvaa ja peitolle mentiin entistäkin paremmin. Nyt vaan terävää treeniä ja viikon päästä sunnuntaina ollaan valmiina haastamaan Classic Tampereella.


// BE tiedotus