Pe 25.05.2012

Miesten edustusjoukkue 2012-2013

Westend Indiansin miesten edustusjoukkue lähtee kauteen 2012-2013 uuden päävalmentajan ja valmennustiimin johdossa. Joukkueen rakentaminen käynnistyi huhtikuussa ja ensisijainen tavoite oli rakentaa joukkue seuran omista pelaajista ja junioreista. Joukkue kiinnitti muun muassa neljä B-poikien Suomen mestaria riveihinsä.

Miesten päävalmentaja Mikko Laurikainen on tyytyväinen Indiansin miesten viime kauden joukkueesta, miesten kakkosjoukkueesta sekä A- ja B-junioreista rakennettuun runkoon. Pelaajapolku junioreista miesten edustusjoukkueeseen takaa joukkueen omavaraisuuden tulevaisuudessakin.

-Ensimmäinen tavoite saavutettiin, kun saatiin omasta seurasta pelitapaan sopiva runko. Joukkuetta rakennetaan tulevaisuutta silmällä pitäen, kertoo Laurikainen.

Laurikaisen tavoitteena on nostaa ja vakiinnuttaa joukkueen toimintatavat uudelle tasolle.

-Siinä vaiheessa, kun tulee aika nousta sarjaporrasta ylemmäs, meidän täytyy olla valmiita. Ne asiat, jotka voidaan jo nyt tehdä sen vaatimusten mukaisesti, tullaan myös tekemään.

Huhtikuun puolivälissä harjoittelukauden aloittanut joukkue leireilee tulevana viikonloppuna Kisakallion urheiluopistolla, jonne lähdetään lähes täydellä kokoonpanolla.

-Viimeiset kaksi viikkoa on ollut aivan loistavaa tekemistä alun pienen hapuilun jälkeen. Kisakalliossa joukkue aloittaa tutustumaan tulevan kauden pelitapaan, tiivistää Laurikainen.

Westend Indiansin miesten edustusjoukkueen sopimustilanne:

Maalivahdit:

Kirvesniemi Mikko
Nurmela Miro
Öige Marek

Kenttäpelaajat:

Ekroos Joel
Huovinen Jussi
Kainulainen Valtteri
Korhonen Pietari
Koskela Toni
Markkola Joel
Markkola Markus
Mertaniemi Miika
Mutanen Ilkka
Nikkinen Samu
Niskanen Sami
Salminen Timo
Sievänen Mikael
Tiitinen Kalle
Toropainen Santeri
Vaitio Marko
Westerholm Lauri

Päävalmentaja: Mikko Laurikainen
Valmennustiimi: Christian Andersson ja Otto Pihkala
Huoltotiimi: Jukka Arponen, Jani Nordman ja Markku Sorvisto
Hieroja: Tony Leven
Joukkueenjohtaja ja tiedottaja: Sofia Rancken
Valokuvaaja: Joni Winsten

// WI Tiedotus