Su 09.02.2014

M. Markkola: "Pelattiin hyvä loppu"

Westend Indians nappasi kauden seitsemännen kotivoiton, kun TPS kaatui lauantai-illan ottelussa lukemin 3-2. Varsinaisen peliajan viimeiselle kympille lähdettäessä Indians oli vielä maalin takaa-ajoasemassa, mutta nousi Markus Markkolan ja Valtteri Kainulaisen osumilla voittoon.

Markus Markkola

Ottelussa pelattiin molempien joukkueiden osalta isoista pisteistä ja se näkyi erityisesti ensimmäisen erän varovaisuudessa.

-Eka erä oli aika tunnusteleva molemmilta joukkueilta. Yksi hieno Laurin (Westerholm) laukaus, jolla noustiin johtoon, mutta paljon muuta ei jäänyt mieleen, kertasi Markus Markkola ottelun jälkeen.

-Toka erä oli aika kuraa meiltä. Vastustaja jäädytti pelin eikä pystytty pelaamaan omaa peliä. Kolmas erä oli parempi ja saatiin jonkun verran meininkiä tekemiseen. Tasoituksen jälkeen kaveri ei voinut enää jäädyttää eikä peli ollut enää passiivista. Pelattiin hyvä loppu, arvioi Markkola.

Ottelun kolmannessa erässä tasoitusosuman ylivoimalla syöttänyt ja voittomaalin viimeistellyt Markkola oli tyytyväinen omaan esitykseen viimeisen erän osalta.

- Kokonaisuudessaan ei mitenkään hirveän ihmeellinen peli itseltä. Vikassa erässä pystyin nostamaan tasoa, mutta olisin ehkä voinut nousta esiin aiemminkin.

Seuraavaksi Indians kohtaa Nokian KrP:n Tampereella keskiviikkona 12. helmikuuta ja perjantaina vuorossa on Espoon Derby, kun Esport Oilers saapuu Otahallille. Heimon 18-vuotias hyökkääjä ehtii juhlistaa otteluiden välissä myös penkkareita.

-Kovat matsit edessä ja muutakin once in a life time -juttua siinä samalla. KrP-pelistä pitää ehdottomasti kairata pisteet. Oilersia lähdetään haastamaan kotiluolassa. Edellisessä kohtaamisessa kaveri oli kyllä aika vahva, mutta kolmessa kuukaudessa ollaan varmasti menty eteenpäin, tietää Markkola.

  • Keskiviikkona 12.2. 18:00 Nokian KrP  - Westend Indians
  • Perjantaina 14.2. 18:00 Westend Indians - Esport Oilers


// Sofia Rancken