Pe 21.02.2014

Lauantaina kotihallissa vastassa SPV

Westend Indians kohtaa lauantaina hallitsevan Suomen mestari SPV:n, joka saapuu vieraaksi Indiansin runkosarjan toiseksi viimeiseen kotiotteluun. Ennen viikonlopun otteluita SPV on sarjassa kolmantena ja Indians seitsemäntenä.

Runkosarjan voittoa tavoitteleva SPV ei ole hävinnyt tällä kaudella kertaakaan vieraskaukalossa. Ottelun panos on Indiansin tiedossa, sillä hallitseva mestari haluaa sarjan piikkipaikalle, jotta kotietu on taattu finaalisarjaan asti.

- SPV tulee varmaan älyttömän kovalla asenteella, kun taistelee runkosarjan voitosta ja kotiedusta pleijareiden loppuun asti. Mielenkiintoista nähdä, minkälaisen taktiikan kaveri tällä kertaa valitsee. Tuleeko matalalla vai korkealla karvauksella. Valmistaudutaan molempiin, kommentoi Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen.

Joulukuussa Seinäjoella pelatussa ensimmäisessä kohtaamisessa Indians joutui taipumaan värikkäiden vaiheiden jälkeen lukemin 11-10.

- Edellisessä kohtaamisessa 11 päästettyä, joten sitä määrää  on pakko lähteä pienentämään. Jos kymmenen maalia pystytään tekemään niin olen tyytyväinen, ja tällä kertaan niillä tehdyillä kymmenellä pitäisi sitten pystyä voittamaan peli myös, toteaa Laurikainen.

Lauantaina 22.2. kello 18:00 Westend Indians - SPV


// Sofia Rancken