Pe 28.02.2014

Koovee vei runkosarjan viimeisen ottelun

Westend Indians päätti runkosarjan 4-2-vierastappioon Tampereen Kooveelle. Indiansin tavoitteena ottelussa oli harjoitella jo tulevia pudotuspelejä varten, mutta joukkueen tahtotila ei riittänyt kurinalaiseen suoritukseen. Illan positiivisena asiana kuitenkin Heimon Tuomas Mustosen uran avausmaali Salibandyliigassa.

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen ei ollut tyytyväinen pudotuspelien kenraaliin. Tarkoituksena oli kehittää pallollista peliä, mutta joukkueen vireystila ei ollut parhaimmillaan.

- Ei ollut sellaista tarvittavaa halua maalinteossa, vaan siirreltiin ihan selkeästi vetopaikoista. Ei ollut sota-alueella äijiä, pyörittiin kehällä ja tehtiin huolimattomuusvirheitä. Ei kyllä onnistuttu tämän päivän pallollisen pelin tavoitteessa, myönsi Laurikainen ottelun jälkeen.

Maalinteossa Indiansilla oli suuria vaikeuksia Kooveeta vastaan.

- Kaksi tehtyä maalia, sillä harvoin voittaa tässä lajissa.

Miesten Salibandyliigan runkosarja on nyt pelattu päätökseen. Runkosarjan kärkijoukkueet ovat järjestyksessä Classic, SSV, Happee ja SPV. Indians sijoittui lopulta viimeiselle pudotuspelipaikalle eli kahdeksanneksi. Puolivälieräparien valintatilaisuus on tiistaina 4.3.

- Nyt meillä on viikko aikaa miettiä, miten lähdetään pelaamaan pleijareita. Tiistaihin asti jännitetään kuka tulee vastaan, joten valmistautuminen ekaan otteluun jää vähän lyhyeksi. Ennen tiistaita pitää saada oma pesä puhtaaksi, kertoo Laurikainen.


// Sofia Rancken