Ma 22.04.2013

Kilpasarja 8/8 la 20.4. Turnauskooste

Lauantaina pelattiin ensimmäisen yhteisen kautemme kolme viimeistä ottelua; Erän valkoisia ja sinisiä sekä Blackbirdsiä vastaan.

F04 - Pojat Yellow

Liekö ilmassa ollut vihdoin saapuneen kevään tuomaa levottomuutta, kun kentällä ei tälläkertaa nähty sitä nopeasti, mutta maltillisesti palloa liikuttelevaa inkkarilaumaa.

Tappiot Erälle, molemmille joukkueille, olivat kauden kohtaamisten ensimmäiset.

Kovaa ja osittain sääntöjenkin rajamailla pelanneille Erän joukkueille silti ansaitsemansa voitot. Halua voittaa ja tehdä kuuliaisesti sitä, mitä valmennus tahtoi paistoivat läpi ja toivat tulosta.

Erä vei molemmat kohtaamiset

Blackbirds työnnettiin kumoon näistä kolmesta ottelusta parhaalla inkkaripelisuorituksella. Ennen ottelua keskittyminen oli nyt kohdallaan.

Erätauolla vinkit kuunneltiin tarkasti.

Kentällä pystyttiin nyt siirtelemään palloa hienosti pelaajalta toiselle, liikkumaan vilkkaasti ja taistelemaan kaksinkamppailuissa onnistuneesti. Näillä eväillä saatiin pisteet numeroin 6-3.

Blackbirds kaatui 6-3

Peleissä voittaa ja häviää, juteltiin turnauksen jälkeen. Näinhän se on, nyökyteltiin ja kaikesta huolimatta voitiin yhdessä olla varsin tyytyväisiä juuri päättyneeseen nuorempaan F-ikäluokan kilpasarjaan.

Turnaus päätettiin juhlallisiin tunnelmiin. JoJo-Jukkamme piti lyhyen ja ytimekkään puheen tsempparihenkisestä joukkueestamme ja jakoi tsemppimuistomitalit koko joukkueelle. Viimeisen ottelun kirvelevän tappion aiheuttama karvas kalkki oli kerralla huuhdeltu pois ja tilalle tulvahtivat onnelliset, hymyä säteilevät ilmeet. Loistava päätös viralliselle kaudelle!

Kunniamaininta hyvin tsempatusta kaudesta koko joukkueelle

Ihan loistava ensimmäinen kilpasarjakausi olikin, myös pelituloksellisesti; 22 ottelua, 13 voittoa, 2 tasuria, 7 tappiota, 133 tehtyä maalia, 91 päästettyä, maaliero +42, tasaisella peliajalla aina ilman Y-pelaaja vahvistuksia ja asiaan kuulumattomia pelaajahyllytyksiä.

Kaikista tärkeintä kuitenkin on, että poikien loistava joukkuehenki näkyy ja kuuluu tapahtumissa aina iloisilta kasvoilta.