Ke 13.03.2013

Kausi huipentuu 1. divisioonan loppusarjaan!

Westend Indiansin AB-tytöt varmistivat viime viikonloppuna toisena kautena peräkkäin paikan tyttöjen 1. divisioonan valtakunnalliseen loppusarjaan. Indians sijoittui Etelä-Suomen ylemmässä jatkosarjassa kolmanneksi ja kaatoi loppusarjan karsintaottelussa Blackbirdsin jännittävien vaiheiden jälkeen rangaistuslaukauskilpailun jälkeen 4-3.

AB - Tytöt Kilpa

-Alkusarja oli meiltä ailahtelevaa peliä, mutta löysimme ylemmässä jatkosarjassa tasaisuuden peleihimme. Sarja oli tasainen aina toiseksi viimeiselle kierrokselle asti. Pieni nukahdus maksoi suoran paikan lopputurnaukseen, mutta karsintapaikka saavutettiin ja voitettiin karsintapeli hyvällä ja tasaisella tekemisellä, kertoo Indiansin AB-tyttöjen päävalmentaja Juha Romo.

Ylemmän jatkosarjan voiton vei M-Team, joka osoittautui myös Indiansin tytöille haastavaksi vastustajaksi.

-M-Team oli meille vaikea niin alkusarjassa kuin jatkosarjassakin. Nuori ja taitava joukkue, joka näytti että aina se ikä ja koko ei ole elinehto selvitä vanhempien sarjassa. Nostaisin esille myös SCH:n joukkueen, joka oli erittäin nopeajalkainen ja teki välillä pelaamisemme erittäin vaikeaksi, Romo analysoi vastustajia.

Päävalmentaja Juha Romo toteaa joukkueen harjoittelun olleen hyvää ja kehitys on muutamien pelaajien kohdalla ollut erittäin positiivista. Kasassa on tasainen ryhmä joka on tasaisesti nostanut tasoaan, joten vain muutamia yksittäisiä pelaajia nousi esille, jotka ovat ottaneet isoja harppauksia eteenpäin.

Indians kohtaa 1. divisioonan valtakunnallisessa loppusarjassa M-Teamin, Joutsenon Katajan ja SPV:n. Loppusarja pelataan ensi viikonloppuna Tampereella.

-Vastustajista M-Team on luonnollisesti jo erittäin tuttu joukkue. SPV:stäkin tuttuja löytyy kun maalivahti Aliina Hannu ja Tiina Nikkola olivat joukkueemme mukana vuoden vaihteessa Storvreta Cupissa. JoKa on entuudestaan hieman tuntemattomampi ryhmä meille, mutta tilastojen valossa katsottuna varmasti erittäin hyvä ja laadukas ryhmä, Juha Romo uskoo.

-Omat mahdollisuudet jatkoon ovat hyvät, sillä meillä on tasainen lohko jossa pelit voivat päättyä hyvinkin paljon ristiin. Omalla hyvällä ja nöyrällä tekemisellä varmasti saavutamme hyvän sijoituksen lohkossamme. Lähdemme Tampereelle hakemaan vain jatkopaikkaa SM-karsintaan tai sitä kuuluisaa suoraa nousua.

Loppusarjassa pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa. Toisessa lohkossa taistelevat Loviisa, KalvKe, Crackers ja Merikoski SBT. Lohkojen ykköset kohtaavat sunnuntaina ja voittaja palkitaan suoralla nousulla SM-sarjaan. Hävinnyt jatkaa SM-karsinnoissa. Lohkojen kakkosten ottelun voittaja jatkaa samoin SM-karsintoihin, jossa vastaan asettuvat NST Future ja OLS.

Indiansin ottelut tyttöjen 1. divisioonan loppusarjassa

Lauantai 16.3.
16:00 Indians – JoKa
18:00 SPV – Indians

Sunnuntai 17.3.
10:00 M-Team – Indians
13:15 Mahdollinen jatkopeli


// ABT Tiedotus