To 20.02.2014

Kauden ensimmäinen bussivoitto

Tosiaan oli kauden ensimmäinen vieraspeli, joka voitettiin kun bussilla oltiin liikenteessä. Happeen kanssa mentiin tammikuussa tasoihin ja Hollola voitettiin lokakuussa, mutta siihen matsiin mentiin syksyn ensilumilla pikkuautoilla.

B - Pojat Edustus

Nokian KrP - Indians 8 - 11 (6-4,1-4,1-3)

Marraskuun kohtaaminen hävittiin Myllypurossa näätälaumalle lukemin 4-5. Silloin oli yksi kauden huonoimmista esityksistä ja sitä tietysti lähdettiin petraamaan tiistai-illan huumassa Tampereen Raholassa. Valmistautuminen oli jäänyt normaalia vähemmälle, kun keskiviikon treenien jälkeen kundit oli päästetty keskittymään vanhojen tansseihin. Viikonloppu meni OT-treenailun merkeissä, kunnes maanantaina taas kokoonnuttiin Rusalle. Hiihtoloma oli vienyt osan kundeista ties minne reissuun ja sitä kautta rosteri olikin hiukan poikkeava kauden aikaisempiin otteluihin verrattuna.

Ensimmäinen erä oli melkoista havaiji-säbää. Päästä päähän mentiin ilman järjen hiventäkään varsinkaan puolustuspäässä. Palloa iskettiin pussiin vähän sieltä sun täältä ja maalivahdit saivat kaivaa kymmenen kertaa pallon häkistä. Kotijoukkue yritti repiä pientä rakoa menemällä Taavitsaisen rankkarimaalilla 5-3 johtoon ajassa 14.48. Harjula kuitenkin kaventaa komealla nousulla ja siitä pallo hallitusti yläpesään. Erä kuitenkin päättyy Nokian tekemään maaliin ja tauolle mennään 6-4 lukemissa.

Inkkari-leirissä päätettiin toiseen erään lähteä puolustuspelaamisen kautta. Samalla pyritään pitämään enemmän palloa eikä räiskitä sitä samantien kaverin lapaan. Tämä rupesikin tuottamaan tulosta vaikkakin kotijoukkue vipeltää alkuun 7-4 johtoon. Eritoten kolmosviisikon parivaljakko Luhtala-Westeren Jr näyttivät muille pelaamisen mallia. Ensin lukemat Juniorin toimesta 7-5 hyvän karvauksen jälkeen ja sitten matsin herkkupala, kun Luhtala iskee suoraan Juniorin syötöstä lukemat tasoihin 7-7. Kyseessä oli myös "Rambon" ensimmäinen BSM-maali ja siitähän tietysti otettiin pallo talteen. Siinä välissä Harjula oli tintannut illan toisellaan siirretyn rangaistuksen aikana 7-6 kavennuksen. Nokian kundeilla oli ruvennut puntit tutisemaan ja vielä kun aikaan 35.55 ottavat jäähyn niin Inkkareille tarjotaan herkkupaikkaa erän loppuun. Puoli minuuttia ykkös-YV pyörittää boltsia, kunnes Astala antaa suoraan kulmavaparista maalin eteen Lehkosuolle, jolla helppo duuni siirtää vierailijat 7-8 johtoon. Kolmosviisikosta on syytä nostaa esiin myös Huuhtanen, joka pääsi ensimmäisen kerran areenalle siirryttyään Inkkareiden mustakeltaisiin. Ennakkoluuloton esitys varmaan poisti pahimman jännityksen ja eiköhän vielä kauden aikana päästä kuittaamaan Luhtalan tavoin pallo takan reunalle...Samat sanat sopii C1:n Aromaahan, joka kakkosviisikon pakkiparissa luuti ansiokkaasti kapteeni Jaatelan rinnalla koko matsin.

Luhtala 7-7 ja Jurvelin haukkoo henkeä

Huuhtasen ensiesiintyminen

Aromaa nousussa

Nokia tuli kovan tsempin raivolla viimeiseen erään. Vesa oli kuitenkin Inkkari-maalilla hereillä tärkeillä hetkillä ja matsi ratkeaa lopullisesti kun ensin 47.45 Astala iskee 7-9 ja ajassa 50.05 Harjula hattutempulla jo 7-10. Nokia ottaa aikalisän ja vielä iskevät kavennuksen, mutta Nykäsen vuoro kantata loppulukemat 8-11. Ensimmäisen erän kaaoksen jälkeen pari erää oli ihan OK esitystä. Päävalmentaja Seppä mainitsikin paluumatkan ottelupalaverissa, että pallollinen pelaaminen oli liian hätäistä ja myös vetojen peittämiseen olisi pitänyt satsata rutkasti lisää. Hyvää oli kuitenkin otteen parantuminen loppua kohden ja tärkeiden pisteiden saalistus. Matka jatkuu Joensuuhun Josban vieraaksi sunnuntaina 2.3. Vietetään hiihtoloma kunnolla pois alta ja kundit takaisin rosteriin ja tiukalla treenillä ollaan sitten valmiina kaatamaan Josba.