La 25.01.2014

Katastrofialusta huolimatta voittoon

Olipa kaksijakoinen esitys Inkkareilta. Kauden pohjanoteeraus ensimmäiseen erään, mutta pahasta sillasta noustiin kuitenkin taistelemalla voittoon.

B - Pojat Edustus

Indians - HU-46 8 - 7 (0-5,4-1,4-1)

1.erä: jäähyminuutit 0-19, torjunnat 9-11. Näistäkin huolimatta taululla rumasti 0-5!!

Karjalainen rankkarista 0-5

Valmennus piti hyytävän saarnan pukukopissa, huolto paiskoi ovea ja katsomossa ällisteltiin kundien flegua esitystä. Eka erä kuitenkin onneksi unohdettiin ja kahteen erään kundit kaivoivat taistelutahdon esiin. Toinen erä vietiin selkein lukemin ja tahtipuikkoa heilutti eritoten Jaatinen tehoilla 3+0. Kahteen maaliin passit tarjoili Lehkosuo ja yksi maaleista oli myös YV-maali. C1-viisikko pääsi myös pisteille, kun Juuranto Jr naulasi Åkerblomin hienosta tarjoilusta 2-5 kavennuksen. Tärkeään rooliin ottelun edetessä nousi myös Dahlqvist, joka oli parsittu kokoon ensimmäisen erän töötistä, jonka seurauksena Hollolan Heikkinen sai vitosen istunnon. Henkka kiittää teippauksesta ja iskee ottelussa tehot 2+2. 4-6 lukemista painutaan erätauolle eli kirittävää vielä jäi viimeiseen erään.

2-5 Juuranto Jr (Åkerblom)

Jaatinen ujuttaa 4-5 kavennuksen

Rauhallista oli pukukopissa ja kundit saivat keskenään hoitaa latauksen. Sekin tuotti tulosta, kun kahdeksassa minuutissa tehdään pari häkkiä ja lukemat tasoissa 6-6. Dahlqvist saa tasoituksen jälkeen kakkosen, mutta Inkkareiden alivoima toimii ja HU ei pääse johtoon. Inkkarikomennossa mennään jäähyn jälkeenkin ja ensimmäisen kerran päästään niskan päälle, kun ajassa 57.15 Juuranto Sr iskee Dahlqvistin passista 7-6. Tuska kuitenkin hetkeksi palaa tekemiseen kun heti perään 57.29 Peltonen komennetaan istunnolle. Peltosen istunto kuitenkin ratkaisee yllättäen pelin! Juuranto Sr karvaa Hollolan YV:ltä pallon ja vielä tarjoilee hyökkäykseen mukaan kirmanneelle Dahlqvistille helpon tekopaikan. Dalla ei erehdy ja kauden ensimmäisellä AV-maalilla Inkkarit johtoon 8-6. Pari minuuttia aikaa ja Hollola ottaa heti moken pois maalilta. Pallo pelataan laitaan J.Kainulaiselle, joka tinttaa komeasti Vesan ulottumattomiin kavennuksen 8-7. Kellossa 58.30 ja taas aloitusvoiton jälkeen vieraiden mokke pois maalilta. Inkkareilla on pari hyvää mestaa iskeä pallo tyhjiin ja samoin vierailla on pari makoisaa paikkaa tuoda peli tasoihin ja jatkoajalle. Inkkareiden taistelu kuitenkin riittää ja tärkeät pisteet jäävät Espooseen.

SOME lauloi matsin aikana. HU:n kundien Twitteristä poimittuna muutama twiitti:

Hyvää analyysia ja jos olisin Hollolassa seurannut peliä tuota kautta niin kyllähän hyvin pelin kulusta olisi saanut käsityksen.

Inkkareiden puolelta media rupesi laulamaan vasta matsin jälkeen. Valmennuksen mukaan ensimmäinen erä oli hirveän laiskaa tekemistä, mutta hatunnosto kundeille ryhtiliikkeestä. Kaksi jälkimmäistä erää olikin kentällä jo taisteleva ja laadukas ryhmä. Al Pacino taisi jäädä kakkoseksi ensimmäisen erätauon ”huutomyrskyssä”…

Se oli sellainen peli. Onneksi kääntyi vaiherikkaiden tapahtumien jälkeen kotijoukkueelle. Fakta kuitenkin on, että tällaisella esityksellä on turha haaveilla lisäpisteistä tulevissa koitoksissa. Jatketaan kuitenkin hyvää treenitekemistä ja seuraavaan peliin vedetään täydellinen valmistautuminen niin hyvä tulee. Pari viikkoa sitä kuitenkin kestää ennen kuin tuplaviikonlopun pelit ovat vuorossa: