Su 23.02.2014

Kainulainen "Raavitaan koko potentiaali irti"

Westend Indiansin paikka miesten Salibandyliigan pudotuspeleihin varmistui kaksi kierrosta ennen runkosarjan päätöstä. Pudotuspelien kenraalissa Indians kohtasi hallitsevan Suomen mestari SPV:n ja esiintyi kaksi erää ennakkoluulottomasti.

Valtteri Kainulainen21-vuotias Indians-kapteeni Valtteri Kainulainen näki joukkueensa haastaneen SPV:n hyvin  kahden ensimmäisen erän aikana.

- Tämän päivän pelistä voisi joku tehdä 40 minuutin elokuvan. Oltiin äärimmäisen kova haaste hallitsevalle Suomen mestarille ja kaksi erää näytti erittäin hyvälle, kertasi Kainulainen ottelun jälkeen.

- Tappiosta huolimatta tämän päivän pelistä jäi kuitenkin positiivinen fiilis. Vain lopun retkahdus sai meidät näyttämään huonommilta kuin oltiin, tiivisti Kainulainen.

Ottelun jälkeen Indiansin loppuverryttelyn aikana saatiin päivän muut liigaottelut loppuun ja kun sekä TPS että Josba hävisivät ottelunsa, varmistui Indiansin pudotuspelipaikka. Indiansilla on jäljellä vielä kaksi runkosarjan ottelua ennen puolivälieriä.

- Meidän esitykset on tähän asti olleet aika vaihtelevia. Nyt kun pleijaripaikka varmistui, meillä on kaksi peliä aikaa harjoitella ja saada peli näyttämään tasaiselta.

Liiganousija Indiansilla on takana äärimmäisen pitkä kausi, sillä joukkue aloitti yhteisen harjoittelun yli 10 kuukautta sitten. Paikka pudotuspeleihin kruunaa ensimmäisen liigakauden.

- Tavoite on, että pleijareissa pelattaisiin pelit sillä tasolla, kun voidaan parhaimmillaan pelata. Nyt pitää saada raavittua koko potentiaali irti, painottaa Kainulainen.


// Sofia Rancken