Pe 09.08.2013

Joukkueisiin ja ryhmiin ilmoittautuminen nyt!

Ilmoittautuminen Westend Indiansin kauden 2013-2014 joukkueisiin ja ryhmiin on käynnissä. Voit olla salibandya jo harrastanut tai uuden harrastuksen aloittamassa oleva innokas liikkuja ja haluat tulla mukaan hyvään seuraan. Heimosta löytyy joukkueita ja ryhmiä kaikentasoisille pelaajille, niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin!

Lasten ja nuorten salibandy

Westend Indiansin juniorijoukkueet alkavat nuorimmista G-junioreista (vuonna 2006 tai aikaisemmin syntyneet) ja jatkuvat aina A-nuoriin (tytöissä -94-97 ja pojissa -93-95). Joukkueisiin saavutaan usein Heimon kerho- ja harrasteryhmien kautta, mutta myös suoraan joukkueeseen liittyminen on mahdollista.

Heimon pelaajapolussa on mukana Junioriedustusjoukkueiden lisäksi kilpa- ja harrastejoukkueet. Jokaisessa juniori-ikäluokassa pyritään rakentamaan vahva pelaajaryhmä, jotta harrastus pysyy mielekkäänä läpi kauden.  Kilpa- ja harrastejoukkueet osallistuvat Salibandyliiton sarjoihin kauden aikana.

Westend Indiansin tarjoaa lapsille ja nuorille myös sellaisia harrasteryhmiä, jotka eivät kilpaile lainkaan. Mikäli toivot säännöllistä liikuntaharrastusta hyvässä porukassa, on Heimon harrasteryhmä oiva vaihtoehto!

Lisäksi Westend Indians tarjoaa salibandykerhoja Espoon alueella iltapäivisin. Ole yhteydessä toimistolle ja tiedustele toimiiko Heimo jo alueenne koulussa!

Aikuisten salibandy

Westend Indians tarjoaa monentasoisia ryhmiä aikuisille salibandyharrastajille sekä harrastuksen aloittamista suunnitteleville. Indiansin aikuisjoukkueita löytyy käytännössä lähes jokaiselta aladivisioonatasolta ja kaikkiin joukkueisiin otetaan lisää pelaajia. Joukkueet harjoittelevat pääsääntöisesti Espoon alueella.

Heimo järjestetään myös suosittua vanhempainsalibandya, jossa pelaajien äidit ja isät pääsevät näkemään, mikä onkaan se laji, mitä lapset vapaa-ajallaan tahkovat.

Joukkueisiin ilmoittautuminen

Lähetä sähköpostia osoitteeseen: toimisto@indians.fi ja ilmoita seuraavat tiedot:

  • Mies / Nainen / Poika / Tyttö
  • Pelaajan syntymävuosi
  • Toiveet tiettyyn ryhmään liittymisestä tai sitten toiveet toiminnan sisällöstä
  • Lyhyesti pelitaustasta tai muiden lajien harrastamisesta
  • Yhteyshenkilön nimi, sähköposti sekä puhelinnumero



// WI Tiedotus