Ke 15.01.2014

Indians -Tigers Snipers 7-10

Runsasmaalinen ottelu tarjosi katsojille upeita maaleja. Loppukiristä huolimatta Indians hävisi hienon ottelun 7-10

D00 - Pojat Black

Tiikerit aloittivat pelin terävämmin ja siirtyivät nopeasti 3-0 johtoon. Inkkarien kavennusosumasta huolimatta Tiikerit jatkoivat maalitehtailua ja ensimmäinen erä päättyi Tiikerien 1-5 johtoasemassa. Lukemat eivät täysin kerro pelin kulusta, sillä Indiansilla oli paljon hyviä paikkoja ja pallon hallintaa.

Toiseen erään saatiin huonoin mahdollinen alku Tiikerien tehdessä 12 sekunnin pelin jälkeen1-6 maalin. Tiikerien maali herätti Indiansin ja Indians tekikin nopeasti kaksi hienoa maalia. Ensimmäisen teki Mikko hienolla alanurkkavedolla ja toisesta, päivän kauneimmasta maalista, vastasi Roope Oskarin nerokkaan hienosta syötöstä. Toisessa erässä pelattiin hieno alivoima ja muutenkin viisikkopeli toimi varsinkin hyökkäyspäässä hyvin.

Kolmas erä alkoi Inkkarien maalilla ja tilanne oli jo 4-6. Tiikerit kuitenkin kuittasivat nopeasti ja tilanne oli 4-7. Inkkarit pääsivät kokeilemaan ylivoimaan, mutta vedot jäivät puuttumaan. Inkkarit joutuivat alivoimalle, joka päättyi hieman epäonniseen vastustajan maaliin. Inkkarit ei lannistuneet takaiskusta, vaan tekivät nopeasti 5-8 maalin. Maalista vastasi Riku, jonka huikea yksilösuoritus hakee vertaistaan. Seuraavat kaksi maalia teki Tiikerit ja kahdesta viimeisestä vastasi Inkkarit. Ensimmäinen maali oli Kaapon ja jälkimmäinen Iiron käsialaa. Hyvästä lopusta huolimatta Inkkarit hävisivät pelin 7-10.

Valmentajat olivat erityisen tyytyväisiä hyökkäyspeliin. Kaikki kentät saivat aikaan mylläkkää vastustajan päädyssä. Vastustajan maalit tulivatkin pääasiassa vastahyökkäyksistä. Valmentajat nostivat pelistä esiin Oskun ja Roopen taiteileman 3-6 kavennusmaalin.