To 25.04.2013

Indians ja Intersport Iso Omena yhteistyöhön

Westend Indians on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Intersport Iso Omenan kanssa. Lisäksi seuran varusteyhteistyökumppaneina jatkavat sekä mailavalmistaja Fat Pipe että urheilujalkineiden edelläkävijä Asics. Kaikki varusteyhteistyökumppanit ovat näkyvästi esillä Heimon tapahtumissa jo kevään aikana.

Huhtikuun lopusta alkaen Heimon virallisena urheilukauppana toimii kauppakeskus Iso Omenan Intersport, joka tarjoaa huomattavia etuja Heimon jäsenille. Intersport Iso Omenasta löytyy laaja valikoima sekä Fat Pipen että Asicsin tuotteita. Urheiluliikkeen asiantuntemus esimerkiksi oikeanlaisten juoksukenkien valintaan on tärkeää urheiluvammojen ennaltaehkäisyn kannalta. Indians suosittelee Intersport Iso Omenan asiantuntemuksen hyödyntämistä kaikissa urheilu- ja vapaa-ajan varusteiden hankinnoissa.

Intersport Iso Omena lähtee seurayhteistyöhön erittäin odottavissa tunnelmissa.

-Olemme erittäin innoissamme saadessamme olla osana Indiansin yhteistyöverkostoa. Uskomme vakaasti yhteistyön kantavan molemminpuolista hedelmää. Toivotamme Indiansin jäsenet sydämellisesti tervetulleeksi kauppamme asiakkaaksi ja toivomme, että koko Heimo ottaa meidät hyvin vastaan omana urheilu- ja vapaa-ajanvälineiden kauppanaan, kertoo Intersport Iso Omenan myymäläpäällikkö Olli Pesälä.

Yhteistyön jatkuminen mailavalmistaja Fat Pipen kanssa on erittäin tärkeä osa Indiansin kehitystä. Tarjoamalla parhaat mahdolliset pelivälineet Fat Pipe on mukana rakentamassa Heimon salibandypolkuja aina kerholaisista miesten liigajoukkueeseen asti.

-On erittäin hienoa päästä jatkamaan yhteistyötä yhden Suomen suurimman seuran kanssa. Indians on tehnyt hienoa työtä ja siitä suurimpana saavutuksen miesten joukkueen nostaminen liigaan. Seura on hienosti hoidettu ja uskomme, että yhteistyötä pystytään edelleen kehittämään tulevaisuudessa, kertoo Fat Pipen edustaja Jani Helenius.

Indiansin yhteistyö- ja varustesopimuksissa tavoitteena on saavuttaa alan huipputuotteet ja toimivat toimitusketjut. Indians tarjoaa yhteistyökumppanien avulla Heimolaisille parhaat mahdollisuudet salibandyn harrastamiseen. Yhtenä Suomen suurimmista salibandyseuroista Indians liikuttaa kauden aikana tuhansia harrastajia, joista kärki pelaa valtakunnallisella huipulla ja toisaalta koko toiminnan kivijalkana on laaja lasten ja nuorten kerho- ja harrastetoiminta.

-Yhteistyösopimuksilla haluamme palvella koko Heimoa sekä heidän perheitään. Kehitämme varusteyhteistyötä koko ajan ja yhteistyökumppanien avulla pystymme tarjoamaan alan huippuosaamista kaikkien Heimolaisten käyttöön. Intersport Iso Omena, Fat Pipe ja Asics ovat kaikki oman alansa huippuja ja Indians on ylpeänä mukana viemässä espoolaista salibandya valtakunnalliselle huipulle näiden yhteistyökumppanien kanssa, kertoo Indiansin toiminnanjohtaja Mika Leiponen.

Heimon jäsenedut näet täältä.


// WI Tiedotus