Ke 03.04.2013

Heimon seurakulttuuri

Westend Indiansin yli 1200 jäsentä muodostavat yhden Suomen suurimmista salibandyseuroista. Vahva seuraidentiteetti perustuu yhteisöllisyyteen ja Indiansin urheilukulttuuri on rakennettu noudattamaan seuran sääntöjä ja arvoja. Indians tarjoaa vuosittain tuhansia liikunnallisia hetkiä kaikenikäisille liikkujille.

Juniori- ja aikuisedustusjoukkueiden toiminta on ammattimaisesti johdettua ja suunnitelmallista. Lajiharjoittelun ohella Indiansin tavoitteena on kasvattaa nuorista kokonaisvaltaisia urheilijoita, jotka ymmärtävät ravinnon ja levon sekä omatoimisen harjoittelun merkityksen. Pelaajan halu kehittyä ja oppia yhteensovittamaan opinnot ja työssä käyminen täyspainoiseen harjoitteluun ovat edustusjoukkuepelaajien profiilin avainasioita.

Indiansin päätoimiset työntekijät ovat joukkuevalmentajien, taustahenkilöiden sekä urheilijoiden tukena. Indians toteuttaa kauden aikana lukuisia tapahtumia, jotka toimivat pelaajille lisäharjoitteluna sekä tukitoimina. Seura järjestään muun muassa ikäluokkakohtaista talenttitoimintaa ja maalivahtivalmennusta. Tapahtumissa pelaajat pääsevät tutustumaan oman ikäluokan muihin pelaajiin sekä valmentajiin.

Indiansin joukkueiden toiminnassa avainasemassa ovat lukuisat vapaaehtoiset toimihenkilöt, jotka mahdollistavat laadukkaan ympäristön Heimon toiminnalle. Vahva yhteisöllisyys näkyy toiminnassa yli joukkuerajojen ja sekä pelaajia että vanhempia kannustetaan käymään kaikissa Heimon ottelutapahtumissa. Omalla esimerkillään ja käytöksellään Heimon jäsenet luovat ainutlaatuisen seuran, jossa kaikkien on mukava toimia.

Oletko kiinnostunut liittymään Heimoon pelaajana tai toimihenkilönä?



// WI Tiedotus