Ma 14.10.2019

Heimo tekee hyvää – perjantain ottelun pehmolelut Hope ry:n kautta niitä tarvitseville

Otahallin matto täyttyi pehmoleluista viime perjantaina pelikellon näyttäessä aikaa 18:39. Sami Niskasen iskemästä Westend Indiansin ensimmäisestä maalista käynnistyi Heimon, Hope ry:n ja Rantalaisen hyväntekeväisyystempaus, jossa pehmolelut lähtivät kohti uusia koteja.

– Oli hienoa huomata kuinka paljon niitä pehmoleluja tuli! Oikein yllätti, kuinka kenttä täyttyi perjantaina pehmoleluista ja moni oli mukana hyvän asian puolesta. Oli hienoa päästä viemään pehmolelut perille asti ja nämä varmasti päätyvät vielä tarpeellisiin käsiin, fiilistelee Heimon avausmaalin syöttänyt kapteeni Valtteri Kainulainen.

– Kiva oli huomata myös tuttuja pehmoleluja!

Pehmoleluja kertyi kentälle reilusti. Kuva: Juhani Järvenpää / Salibandyliiga

Paikalle saapuneet yli 600 katsojaa osallistuivat upeasti hyväntekeväisyyteen ja lahjoitettavaa kertyi useampi säkillinen. Hatunnoston ansaitsevat myös ne Heimon jäsenet, jotka eivät päässeet perjantain peliin paikalle ja sen vuoksi toivat pehmoleluja jo ennakkoon muiden jaettavaksi.

– Mukava oli nähdä, että pehmolelujen määrä oli noin runsas ja oli kyllä makeeta viedä ne perille. En olisi uskonut, että noin paljon niitä lentää kentälle, kommentoi Heimon Santeri Toropainen, joka oli myös osana Heimon ylivoimalla syntynyttä avausmaalia.

– Me ollaan todella onnellisia siitä, että ihmiset haluavat lahjoittaa perheille, jotka täällä käyvät. Ollaan huomattu, että pehmolelut ovat usein niitä esineitä, minkä lapsi itselleen valitsee kun on mukana käynnillä. Siinä mielessä olemme hyvin tyytyväisiä, että valitsitte meidät kohteeksi, että me saadaan jakaa nämä pehmolelut eteenpäin, kommentoi toiminnanohjaaja Nora Virtanen Hope ry:ltä.

Heimo jatkaa positiivisten asioiden linjalla kohti tämän viikon perjantaina pelattavaa kotiottelua Steelersiä vastaan. Reilun kaupan ottelussa korostetaan vastuullisuutta, sillä ensi viikolla alkaa Reilun kaupan viikko. Heimon otteluissa on ollut jo pitkään Reilun kaupan tuotteita tarjolla kahviossa ja tuomme jatkuvasti lisää vastuullisia tuotteita mm. fanituotteiden valikoimaan.

Tervetuloa perjantaina Otahallille!

 

Heimo – Steelers 18.10. 18.30
Liput ennakkoon halvemmalla:
floud.com