Ke 19.02.2014

Heimo jatkoaikavoittoon Loviisassa

Westend Indians ja Loviisan Tor väänsivät sarjapisteistä keskiviikkoillan trillerissä Loviisassa. Kahden erän jälkeen Indians oli niukasti 2-3-johdossa, mutta menetti johtoaseman viimeisessä erässä Torin noustua parhaimmillaan kolmen maalin johtoon. Lopulta Indiansin Santeri Toropainen iski Heimon kolmella maalilla tasoihin ja lopulta jatkoajalla täyteen pistepottiin lukemin 7-8.

- Äärimmäisen hieno voitto, mutta lähellähän se oli tappiokin, myönsi Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen ottelun jälkeen.

- Iso kiitos joukkueelle, että pystyttiin nousemaan kolmannessa erässä. Varsinaisen peliajan viimeiset viisi minuuttia pystyttiin jo pelaamaankin, näki Laurikainen.

Ottelu ei ollut Indiansilta pelillisesti kovinkaan vahva, mutta viimeisen erän lopun tahtotila oli sitä, mikä viime pelissä on jäänyt saavuttamatta.

- Rutkasti jäi parannettavaa. Ei peliin täysin tyytyväinen voi olla. Uskon kuitenkin, että nousut kasvattaa joka kerta joukkuetta. Äärimmäisen isot kaksi pistettä.

Indians pelaa seuraavaksi kahdesti kotihallissa, kun vastaan asettuvat SPV ja SSV.

- Nyt ensiarvoisen tärkeää on saada koko ryhmä terveeksi ja päästä jatkamaan laadukasta työtä. Meidän pitää pystyä edelleen parantamaan päivittäistä tekemistä, muistuttaa Laurikainen.

Indiansin Santeri Toropainen iski viisi maalia ottelussa, joka on Heimon liigahistorian ennätys yhden ottelun tehdyissä maaleissa.

- Jos viisi maalia painaa yhteen peliin, niin onhan se hieno suoritus, kehuu Laurikainen lopuksi.

Seuraavaksi Indians pelaa kotihallissa viime kauden finaalijoukkueita vastaan, kun ensin Otahallille saapuu SPV ja sitten SSV.

  • Lauantaina 22.2. 18:00 Westend Indians - SPV
  • Maanantaina 24.2. 18:00 Westend Indians - SSV

// Sofia Rancken