Ke 01.02.2023

Heimo ja Jimm’s PC-Store aloittavat yhteistyön – ’’Tavoite on rakentaa Heimo Esportsista mahdollisimman ammattimainen ympäristö pelaajille"

Heimo ja viihde-elektroniikan verkkokauppa Jimm's PC-Store ovat solmineet kumppanuuden, jonka myötä seuran e-urheilutoimintaa kehitetään yhä ammattimaisemmin ja entistä tasokkaammaksi.

Otaniemessä toimivassa Heimo Esportsissa sopimus herättää innostusta. Pelitarvikkeet ovat avainasemassa e-urheilun kehittämisessä, ja tässä Jimm's on mitä parhain kumppani.

Heimon CS:GO-joukkueen valmentaja Kristo ’’r0tta’’ Lindfors tuntee uuden kumppanin taustat ja on mielissään sopimuksen synnystä.

– Jimm’sin kanssa yhteistyöt ovat aina olleet tosi hyviä ja heidät tunnetaan suomalaisen e-urheilun hovitoimittajina.

CS:GO:n ja yleisesti e-urheilun konkareihin lukeutuva Lindfors näkee kumppanuuden erinomaisena Heimon omankin toiminnan kehittämisen kannalta.

– Keskeinen tavoitteemme on yhdessä rakentaa Heimo Esportsista mahdollisimman ammattimainen ympäristö pelaajille.

Kumppanuuden myötä Heimo Esportsin edustusjoukkue saa käyttöönsä ammattilaistason pelaamisen mahdollistavat tietokoneet sekä huippuvarusteet pelihiiristä, näppäimistöistä ja kuulokkeista aina näyttöön saakka.

Heimo alkaa myös tulevaisuudessa striimaamaan aktiivisesti, mihin tarvitaan toimiva ja laadukas kalusto.

Heimo Esportsin GM Samuel Lindholm on tyytyväinen sopimukseen. Joukkueen tavoitteiden toteutuminen ei jää ainakaan välineistä kiinni.

– Jimm’sin ja Heimon yhteistyön myötä saamme joukkueellemme parhaat mahdolliset työkalut e-urheilussa menestymiseen, Lindholm toteaa.

Otaniemen Otahallilla sijaitseva Tribe Gamebase toimii seuran e-urheilun harjoituskeskuksena. Se tarjoaa laadukkaat välineet päivittäiseen treenaamiseen ja esimerkiksi harjoitusleirien järjestämiseen.

Lindholm on hyvin innoissaan yhteistyön tarjoamista mahdollisuuksista.

– Pystymme jatkamaan paikallisen e-urheilukulttuurin kehittämistä ja tuomaan Espooseen e-urheilua ja pelikulttuuria laadukkaampana kuin koskaan ennen. Nyt voimme luottaa siihen, että meillä on parhaat välineet tähän toimintaan, manageri tiivisti.

Tulevana lauantaina e-urheilu jalkautuu myös salibandyn F-liigan ottelutapahtumaan. Heimon ja Jymyn kohdatessa kaukalossa katsojilla mahdollisuus tutustua kilpapelaamiseen Heimon ja Jimm'sin yhteisessä pelikornerissa, jossa pääsee kokeilemaan itse pelaamista sekä osallistumaan kilpailuihin.

Tervetuloa seuraamaan huippusalibandya ja tutustumaan Heimon e-urheilutoimintaan Otahallille! Liput ennakkoon Tiketistä.