Ke 24.11.2021

Espoon Derby palaa Metro Areenalle jo tänä vuonna – Heimo haastaa Öljymiehet 17. joulukuuta jäähallin kirkkaissa valoissa

Westend Indians vie F-liigakauden 2021–22 ensimmäisen Espoon paikallisottelun Metro Areenan kirkkaisiin valoihin. Heimon ja Esport Oilersin kohtaaminen oli merkitty sarjaohjelmaan joulukuun 17. päivälle, ja tuolloin kamppailu myös pelataan.

Jäähalliderbyjen perinne alkoi neljä vuotta sitten juuri joulun alla, ja isännöimme sellaista myös joulukuussa 2019. Oilers järjesti paikallismatsin sitä edellisenä keväänä, Heimon toiminnanjohtaja Mika Leiponen kertasi historiaa. 

Heimo ja Öljymiehet ovat pelanneet Metro Areenalla siis kolme kertaa. Vuoden 2020 puolivälieräsarja keskeytyi koronaepidemian vuoksi juuri ennen kuin otteluiden piti siirtyä jäähalliin. 

– Hienoa, että saamme mahdollisuuden jatkaa tätä traditiota. 

Heimolle ekstralatausta tuokin varmasti se, että Oilers on jäähalliderbyissä yhä voittamaton kanta – ainakin toistaiseksi. 

Leiposen mukaan derbyn vieminen isolle areenalle vaati aiempaa enemmän varmistuksia. Hän on silti luottavainen järjestelyjen sujumisesta nopealla aikataululla yhteistyössä Oilersin kanssa. 

– Meillä on molemmissa seuroissa osaavia ihmisiä ja yhteistyökumppaneita, joiden avulla saamme järjestettyä kiehtovan supertapahtuman heti MM-kotikisojen jälkimainingeissa. Teemme kaikkemme, että saadaan aikaiseksi makea elämys! 

 

LIPUT 17.12. klo 18:30 PELATTAVAAN DERBYYN: 

Floud.com

Tiketti.fi

Tapahtumassa on käytössä koronapassi, mikäli viranomaiset näin ohjeistavat.