Ti 28.01.2014

Espoo Blues & Heimo - yhteistyöllä katsomoon!

Espoolaiset suurseurat Westend Indians ja Espoo Blues järjestävät yhteistyöviikon, jonka myötä Heimolaiset pääsevät edullisesti keskiviikon 5.2. Liigaotteluun Blues - Ilves ja Bluesin jäsenet puolestaan lauantain 8.2. Indians - TPS miesten Salibandyliigan otteluun.

Westend Indians ja Espoo Blues kannustavat yhdessä espoolaiset urheilun ääreen. Peli on parasta paikan päällä, sen tietää myös Indiansin markkinointi- ja tapahtumavastaava Toni Nikunen.

- Tämä on hieno tilaisuus Heimolaisille päästä näkemään espoolaista huippukiekkoa ja toisaalta Bluesin jäsenistölle tulla tutustumaan Salibandyliigan tuoreimpaan joukkueeseen. Toivomme, että mahdollisimman moni tarttuu tilaisuuteen, kannustaa Nikunen.

Espoo Blues - Ilves Barona Areenalla 5.2.2014 klo 18:30

Koe Espoo Bluesin kotiotteluiden hieno tunnelma Tapiolan Urheilupuistossa Barona Areenalla. Keskiviikkona 5.2.2014 pelataan kevään playoffien kannalta tärkeistä pisteistä kun Espoo Blues kohtaa Tampereen Ilveksen. Peli alkaa klo 18:30 ja Areenan ovet avataan klo 17:00.

Heimo-kortti etuna keskiviikon peliin alle 18-vuotiaiden liput Areenan yläkatsomoon erikoishintaan 5¬ (lasten / nuorten lipun ovh 10¬) ja pitkän sivun alakatsomoon hintaan 11¬ (lasten / nuorten lipun ovh 18,75¬) Edun voit lunastaa Lippupalvelun verkkokaupasta sekä Lippupalvelun lippukaupoista ja Barona Areenan lipunmyyntipisteestä.

Mikäli sinulla ei vielä ole Heimon seurakorttia, voit noutaa sen Heimon toimistolta Otahallilta!

Yhteistyöviikon ottelut ovat siis:

  • Keskiviikkona 5.2. 18:30 Espoo Blues - Ilves Barona Areenalla
  • Lauantaina 8.2. 18:00 Westend Indians - TPS Otahallilla

// WI Tiedotus & Espoo Blues