To 21.03.2013

Erä otti 2-1 johtoaseman puolivälierissä

Westend Indians ja Tapanilan Erä kohtasivat keskiviikkona nuorten SM-puolivälierien kolmannessa osaottelussa. Sarjan avausottelun voittanut, mutta sunnuntaina hävinnyt Erä otti toisen voittonsa, kun Indians ei tarjonnut kunnon vastusta. Erä oli vahvempi lukemin 13-4.

A - Pojat Edustus

Otteluun valmistautuminen ylioppilaskirjoituspäivänä ei sujunut Indiansilta toivotulla tavalla.

-Kaveri oli selkeästi valmiimpi ottelun alkuun ja sitten peli olikin käytännössä kymmenessä minuutissa ohi. Ei kyllä hirveästi ole kerrottavaa ottelusta, myönsi päävalmentaja Petri Timonen ottelun jälkeen.

-Tänään ei nähty rohkeaa ja taistelevaa Indiansia.

Ottelusarjan ensimmäisessä kohtaamisessa Erä piti Indiansia 51 minuuttia maaleitta ja nappasi niukan 5-4 voiton. Toisessa ottelussa Indians puolestaan tahkosi 7-0 johtoon ennen kuin Erä tuli peliin mukaan maalien valossa, mutta taipui kuitenkin Indiansille 10-3. Kolmannen ottelun tulos 13-4 oli täyttä Erän näytöstä.

-Ei osata käsitellä muuttuvia tilanteita ja siksi pelin taso heittelehtii tällä tavalla. Erä oli tänään selkeästi parempi. Ottelusarja jatkuu lauantaina ja sinne on jo käännetty katseet. Kaivetaan se rohkea ja taisteleva Indians takaisin kaukaloon, tiivistää Timonen.

Otteluvoitot ovat 2-1 Erälle ja välieräpaikka on ensimmäisen kerran katkolla tulevana lauantaina Otahallilla pelattavassa ottelussa. Välieriin pääsee kolmella voitolla.