Ke 21.08.2013

Erä kaatui harjoitusottelussa 7-3

Westend Indians pelasi kauden seitsemännen harjoitusottelun, kun joukkue kohtasi viime kaudella liigan puolivälieriin selvinneen Tapanilan Erän. Neljä edellistä harjoitusottelua hävinnyt Indians nappasi 7-3 voiton Mosalta, jossa isäntäjoukkue Erä pelasi vasta syksyn toisen treenipelinsä.

Viime aikoina loukkaantumisista ja flunssa-aallosta kärsinyt Indians sai pitkästä aikaa lähes täyden kokoonpanon otteluun. Joukkue jaksoi painaa hyvällä fysiikalla läpi ottelun ja käytti maalipaikat erinomaisella prosentilla hyväkseen.

Mikko Laurikainen

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen oli tyytyväinen ottelun jälkeen.

-Oli pitkästä aikaa yli kolme kenttää jätkiä pelillä, totesi Laurikainen ensimmäisenä.

-Saatiin sairastuvalta uusia äijiä mukaan ja oma peli oli erinäköistä kuin parissa viime pelissä. Käytettiin tänään maalipaikat loistavalla teholla hyväksi, näki Laurikainen.

Nälkäinen Indians halusi voittaa Mosalla. Maalitilastoon kirjattiin viiteen ensimmäiseen maaliin viisi eri tekijää. Kahden maalin miehiä tänään olivat Lauri Westerholm ja Markus Markkola.

Keskiviikon harjoitusottelu oli Tapanilan Erälle vasta syksyn toinen. Viime viikolla Espoon Oilersin 11-5 voittanut Erä oli telineissä liiganousijaa vastaan. Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran Salibandyliigan avausottelussa 20.9.

-Kaverin yleisilmeestä näkyi tänään, että ei ollut asenteellisesti sama peli kuin viikko sitten Oilersia vastaan. Pelasivat selvästi kovempaa sen pelin ja paremmalla asenteella. Halusivat varmaan pitää asioita piilossa tässä pelissä ja uskon, että kauden avauksessa nähdään täysin erilainen Erä.

Katso maalikooste Erä – Indians –harjoitusottelusta.

Katso ottelukuvia Flickristä.

Westend Indiansilla on edessä kolmen päivän huili ja seuraavalla viikolla joukkue valmistautuu Ruotsin harjoitusturnaukseen. Indians kohtaa Superliigan joukkueista Linköpingin ja Siriuksen sekä Ruotsin 1. Divisioonassa pelaavan Åbyn.

-Ollaan tietoisesti pelattu paljon pelejä ja otetaan nyt pieni breikki. Kolmen päivän huili tulee jätkille hyvään kohtaan. Ensi viikolla treenataan kevyesti ja lähdetään torstaina Ruotsiin. Siellä pelataan kolme peliä ja työstetään paljon asioita. Ihan tyytyväinen olen ja ollaan aikataulussa, tiivistää Laurikainen joukkueen tämän hetken tilanteen.

Westend Indiansin syksyn harjoitusottelut ja tulokset:

  • Ke 31.7. Indians – Blackbirds 8-6
  • Su 4.8. Indians – TPS 8-5
  • La 10.8. OLS – Indians 7-4
  • La 10.8. Classic – Indians 8-4
  • Ti 14.8. Loviisan Tor – Indians 3-2
  • Pe 16.8. Blackbirds – Indians 8-5
  • Ke 21.8. Tapanilan Erä – Indians 3-7
  • Pe 30.8.  Linköping – Indians (Ruotsi)
  • La 31.8. Sirius – Indians (Ruotsi)
  • Su 1.9. Åby – Indians (Ruotsi)
  • La 7.9. Indians – Loviisan Tor (Tapiolan UH)


// Sofia Rancken