Pe 24.01.2014

Ensimmäinen tasapelipiste 3-3-tuloksella

Westend Indians ja NST tasasivat pisteet perjantai-illan ottelussa Lappeenrannassa. Kotijoukkue NST iski kerran jokaisessa erässä varsinaisella peliajalla ja Indians puolestaan onnistui maalinteossa kolmesti toisen erän aikana. Tuloksettoman jatkoajan jälkeen pisteet jaettiin 3-3-lopputuloksella.

Indians oli kaukana kauden parhaasta peli-ilmeestä ja sai vaivoin taisteltua tasapelipisteen. Toisen erän maaleista vastasivat Mikael Sievänen, Valtteri Kainulainen ja Santeri Toropainen.

- Onneksi tämä ei ollut meidän kotipeli, sillä esitys oli sitä luokkaa, ettei kukaan tulisi toistamiseen sitä katsomaan, totesi Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen ensimmäisenä ottelun jälkeen.

Laurikainen nosti erityisesti joukkueen yleisilmeen ja keskittymisen ottelun heikkouksiin. Myös kahden ensimmäisen kentän pallollinen pelaaminen jätti paljon parantamisen varaa.

- Oltiin heikkoja myös ylivoimalla, myönsi Laurikainen.

- Heikot asiat olivat surkeimpia suorituksia tällä kaudella kertaakaan. Tämä oli jo ennakkoon iso peli meille, sillä antaa suuntaa loppukaudelle. Nyt jäi varsin paljon ajateltavaa suorituksesta, totesi Laurikainen huolestuneena.

Vaisusta esityksestä huolimatta valmennus löysi myös positiivista pelistä.

- Kolmoskentältä oli pirteä esitys, siihen olen tyytyväinen.

- Alivoimapelaaminen oli hyvää ja muutenkin läpi ottelun peitot oli kohdillaan. Peittopelaaminen oli huomattavasti paremmalla tasolla kuin aiemmin. Vain kolme päästettyä maalia on myös hyvä suoritus.

- Yksi piste täältä mukaan, siihen olen tyytyväinen. Nyt meillä alkaa lyhyt ottelutauko ja painetaan taas kovasti duunia, summaa Laurikainen.

Indians pelaa seuraavaksi kotihallissa, kun lauantaina 8.2. Otahallille saapuu TPS.

// Sofia Rancken