To 01.06.2023

CS:GO -joukkueen matka pysähtyi ESEA Mainissa

Joukkue jäi ulos playoffeista, paikka ensi kaudelle säilyi kuitenkin kirkkaasti.

ESEA Mainin 45. kauden playoff paikka jäi Heimolta saamatta, yksi voitto olisi voinut varmistaa paikan jatkopeleissä. Heimon tilastoiksi tältä kaudelta jäi kahdeksan voitettua ja kuusi hävittyä ottelua. Runkosarjan lopullinen sijoitus oli 74. kun 48 parasta jatkoi kohti pudotuspelejä. Kaudella pelasi 188 joukkuetta.

– Playoff paikka jäi yhdestä ottelusta kiinni, välillä marginaalit ovat todella pieniä. Monesti oli tiukkaa vääntöä, jotka olisivat voineet mennä suuntaan tai toiseen. Tästä lähdetään kuitenkin kehittämään yhteistä kommunikaatiota sekä syventämään meidän taktista osaamista, valmentaja Kristo Lindfors kertoo.

Joukkue pelasi runkosarjassa kokonaisuudessaan 14 ottelua, joista suurin osa pelattiin Overpassissa. Vahvoilla joukkue oli Ancientissa, jossa neljästä ottelusta joukkue voitti kolme. Karttoja pelattiin myös Miragessa sekä Vertigossa.

Valmentamisen makuun päässyt Kristo on nauttinut vastuullisesta roolistaan.

– Valmentaminen on tuntunut todella hyvältä. Joukkue on täynnä mukavia kundeja ja olemme kauden aikana hioutuneet hyvin yhteen. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan eteenpäin.