Ma 20.01.2014

Classic terävämpi viimeistelyssä

Sunnuntaina oli taas tärkeitä pojoja tarjolla vierasmatkalla Tampereella. Pirteäkään taistelu ei kuitenkaan riittänyt vaan kotijoukkue lähetti Inkkarit tyhjin käsin kotitiipiitä kohti.

B - Pojat Edustus

Classic - Indians 7 - 5 (5-4,1-1,1-0)

Joukkueen kulkuneuvolla oli pieni yskänkohtaus alkumatkasta ja vähään aikaan ei oikein ottanut nysse kierroksia kuskin toiveiden mukaan. Hetki mentiin kevyesti rullaten ja kaikenkokoiset rekatkin painelivat moottoritiellä ohi. Hämminkiä ei kuitenkaan kestänyt kuin 10.14 minuuttia ja moottori rullasi taas tutusti. Vähän sama juttu oli sitten joukkueellakin kun astuttiin kaukaloon laittamaan hanttiin sarjan kakkospaikkaa pitävälle ”Clasulle”. 10.14 digitaalissa ja peli kotijoukkueelle 4-1. Rekkana toimi A.Koskinen, joka tuikkasi kolmesti pallon pömpeliin ja oli aivan liian pitelemätön kaveri Inkkareille. Kaverin saldo koko peliin mukavat 4+0 ja hiukan voi lohduttautua sillä että pidettiin kaveri sentään paremmin kurissa kuin lokakuussa, jolloin Leppävaarassa peluri iski Classicin voittoon päättyneessä pelissä tehot 4+1.

Tiedä sitten oliko valmistautuminen jäänyt puolitiehen vai mistä kiikasti, mutta pelin alku oli siis sysimusta Inkkareille. Jaatela nakutti ainokaisen Harjulan namuttelusta laitatontilta. Se oli kuitenkin laiha lohtu ja aikalisän paikkahan se oli heti kun Classic oli tehnyt neljännen maalin. Kiivas puhuttelu tepsi ja joukkue heräsi taistelemaan ja loppuaika 49.46 olikin kiivasta ja tasapäistä taistelua pisteistä. Westeren Jr kaventaa minuutti aikalisän jälkeen Isokselan passista ja vaikka heti aloituksesta Lindstedt tekee kotijoukkueelle jo 5-2 niin Inkkarit eivät tästäkään lamaannu. Ensin kauniin YV-kuvion päätteeksi Dahlqvist tarjoilee ykkösellä maalin takaa Jaatiselle ja hallittu nosto ja kavennus, 5-3. Vauhtiin kun oli päästy niin lisää lunta tupaan. Westeren Jr iskee toistamiseen pitkän kantin päätteeksi kavennuksen Peltosen syötöstä. 5-4 lukemista erätauolle.

Kummankaan jengin valmennus eivät varmaankaan olleet tyytyväisiä ensimmäisen erän hurlumhei-meininkiin. Vaikka kauniita sommitelmia nähtiin niin kyllähän puolustuspelaaminen kummassakin leirissä oli vähän hakusessa. Tahti sitten muuttuikin totaalisesti kahteen jälkimmäiseen erään. Tilanteita kyllä oli edelleen, mutta maalivahdit Vesa (Indians) ja Saarentola (Classic) hoitivat tyylikkäästi omat tonttinsa. Torjunnat meni ottelussa tasaisissa merkeissä, Vesa 20 – Saarentola 19 (7-6,8-6,5-7). Nuokin lukemat osoittavat, että saatiin kyllä kiitettävästi laitettua kotijengi ahtaalle. Maalinteon tuska on kuitenkin juuri tällä hetkellä sellaisella tasolla, että siihen tarttis joku lääke kehittää. Kundit voisi aloittaa katsomalla maalikoosteen miesten pelistä vs Classic. Classicin Leikkanen iski viidesti ja kaikki maalit on kuin oppikirjasta. Melkein sentilleen samoilta askelmerkeiltä isketään suoraan syötöstä palloa häkkiin. Tänäänkin treeneissä haettiin sitä yhden hyökkääjän paikkaa, joka ei ole siellä missä meillä liian usein on vaan Leikkasesta voipi ottaa mallia missä se paikka mahtaisi olla…

Salibandyliigaa Indians-Classic maalikooste

Olihan eilen vielä saumaa voittoonkin, kun ajassa 28.19 Johansson iskee pitkän vaihdon päätteeksi komeasti tolpan kautta tasoituksen 5-5. Jaatinen jeesasi maalia komealla syötöllä. Tähän Inkkari-maalit kuitenkin jäivät. Hyvistäkään paikoista ei vaan saatu palloa Saarentolan selän taakse. Huomionarvoista oli myös se, että liian paljon pakkien vedot osuivat ensimmäiseen peittoon eikä palloa saatu toimitettua maalille asti. Vastahyökkäyksiin Classic ei näistä onneksi päässyt, mutta monesti oli kyllä lähellä. Pitäis vaan varmasti laukoa peitosta ohi vaikka maalia kohti veto ei meniskään. Siellä on kuitenkin oma kaveri maalilla hääräämässä ja hoitamassa sitä kautta tilanteita verkon perukoille. Pieniä asioita, jotka kuitenkin eilen ratkaisivat koitoksen kotijoukkueelle. Inkkareiden esitys oli kuitenkin ihan OK eli mitään syytä ei ole laittaa päätä pensaaseen. Päinvastoin! Tänään oli hyvä tekeminen treeneissä ja sama tahti jatkukoon niin tulevana lauantaina laitetaan HU-46 pakettiin ja kotimatkalle ilman pisteitä.

Lauantaina 25.1 klo 14.30 Leppävaaran LH, Indians – HU-46. Tervetuloa!



// BE tiedotus