Su 29.04.2012

C-Tyttöjen kilpajoukkue 2012-2013

Indiansin C-tyttöjen kilpajoukkueen viimeiset avoimet harjoitukset pidettiin 10.5. Kiitoksia kaikille harjoituksissa käyneille, valitettavasti kaikki halukkaat eivät tällä kertaa mahtuneet mukaan.

C - Tytöt Edustus

Joukkueen vahvuus on tulevalla kaudella ns. täysi pöytäkirja, eli 18 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Indiansin C-tyttöjen kauden 2012-13 kesätreenikausi käynnistyi kausi-infolla ja fyysisillä testeillä tiistaina 2.5. Joukkue harjoittelee touko- ja kesäkuun ohjatuissa joukkueharjoituksissa 3-4 päivänä viikossa 4-5 eri harjoitusta, sekä viikonloppuina yhden omatoimisen harjoituksen. Lajiharjoituksia näistä on ainoastaan yksi tunti viikossa, joten kesäharjoittelun painopiste on fyysisten ominaisuuksien kehittämisessä.

- Kesän harjoittelu tulee olemaan erittäin monipuolista. Painopisteinä ovat luonnollisesti peruskunnon kohottaminen ensi kauden vaativaa pelitapaa varten, sekä kasvavassa iässä olevien nuorten urheilijoiden kehonhallinnan, tasapainon ja ketteryyden kehittäminen, kertoo joukkueen päävalmentaja Jyrki Paajanen.

Kesäharjoittelun erikoisuuksiin kuuluu voimisteluseura Bounce-Espoon kanssa toteutettava trampoliiniharjoittelu, joka tähtää juuri kehonhallinnan ja tasapainon kehittämiseen. Vaihtelua harjoitteluympäristössä on myös se, että joukkue harjoittelee 1-2 kertaa viikossa Vantaan puolella Malminkartanon jätemäellä ja sen ympäristössä. Mäen huipulle johtavat pääkaupunkiseudun pisimmät portaat (426 kpl) tulevat joukkueelle erittäin tutuiksi.

- Osallistumme kesän aikana myös katusählyturnaukseen, sekä sählyn SM-kisoihin. Kesäkuun puolivälissä leireilemme kahden päivän minileirin, missä otamme ensikosketukset joukkueen tulevaan pelitapaan, mitä syvennämme sitten leirillämme elokuussa, valmentaja Paajanen kertoo.

Indiansin C-tyttöjen kilpajoukkueen kesään kuuluu myös kesäkuussa Suomi-Ruotsi -maaottelun hengessä käytävä yleisurheiluottelu PSS:n C-tyttöjä vastaan Porvoossa. Siinä pisteistä omalle seuralleen taistelevat niin pelaajat kuin valmentajatkin.

- Ohjattu kesäharjoittelujakso tulee olemaan tytöille raskas, mutta myös kehittävä. Olemme valmennustiimimme kanssa pyrkineet luomaan siitä mahdollisimman motivoivan ja monipuolisen. Nyt luomme pohjan ensi kauteen, jotta olemme kauden alussa fyysisesti valmiita toteuttamaan uutta haastavaa pelitapaamme, Paajanen kertoo.

Joukkueen omatoimisella jaksolla jokaiselle pelaajalle luodaan henkilökohtainen harjoitussuunnitelma painottaen testituloksien mukaisesti eniten kehitystä vaativia ominaisuuksia. Omatoiminen jakso alkaa juhannuksesta ja kestää elokuun alkuun.

Indiansin C-tyttöjen kilpajoukkueen pelaajat kaudella 2012-13:

Maalivahdit:
Satu Pekkarinen
Viivi Silventola

Kenttäpelaajat:
Kira Ahonen
Kia Haapakoski
Jonna Hagström
Maija Jussila
Jasmin Jutila
Emilia Kanninen
Jutta Kokkonen
Julia Konttila
Noora Lahtinen
Eliena Landy
Maija Lundell
Amanda Metso
Carla Mäkijärvi
Oona Pakarinen
Julia Santaharju
Riikka Savijärvi
Janina Strandberg
Inka Weurlander

Päävalmentaja:
Jyrki Paajanen

Valmentajat:
Harri Metso
Andreas Packalen

Huoltaja:
Tarja Kokkonen

Joukkueenjohto:
Pie Hagström
Krista Lundell

// WI Tiedotus