Ti 10.12.2019

Westpro4U:n joululahjakeräys seuraavissa kotiotteluissa

Westend Indians & Westpro4U järjestävät joulukuun viimeisissä kotiotteluissa joululahjakeräyksen nuorten hyväksi.

Joulu on suurelle osalle nuorista vuoden odotettu kohokohta ja lahjapaketit itsestäänselvyys. Kaikki eivät kuitenkaan pääse kokemaan samaa.

Westpro4U & Heimo haluavat olla mukana tekemässä parempaa joulua ja myös sinulla on mahdollisuus auttaa. Joululahjakeräykseen voi osallistua joko tulevissa kotiotteluissa 13.12. Classicia vastaan Otahallilla tai 20.12. Oilersia vastaan Espoon Derbyssä Metro Areenalla. Molemmissa otteluissa lahjoja kerätään Heimo Shopin viereen. Jos et pääse otteluihin paikalle, mutta haluat tukea hyvää asiaa, voit tuoda pakettisi Westend Indiansin toimistolle Otahallille.

Ohjeistus:
Lahjojen tulee olla uusia sekä valmiiksi paketoituja. Paketoidun lahjan päälle on hyvä laittaa tarra/kortti tms, missä kuvailet, kenelle lahja on tarkoitettu (tyttö/poika/lapsi/nuori), minkä ikäiselle lahja sopii ja mikä on lahjan sisältö. Sukupuolineutraalit lahjat voi osoittaa saajalleen sanoilla ”lapsi” tai ”nuori”. Halutessa voit myös kirjoittaa joulukortin, jossa kerrot hieman miksi haluat antaa lahjan tai tsemppiviestin ja kuka lahjan takana on.

Toimitamme lahjat Helsingin turvakotiin sekä Espoon lastensuojelulle ja he jakavat lahjat ja poistavat tarrat ennen lahjan antoa. Viime vuosina on Helsingissä ja Espoossa ollut pulaa erityisesti 11-17-vuotiaiden nuorten lahjoista, sillä heitä on eniten lastensuojelun piirissä.

Kiitämme jo etukäteen kaikkia keräykseen osallistuneita!